Adventsgaver

Adventskalender julen 2021 

Julen er en helt særlig tid. Vi forkæler hinanden og hygger os i hinandens selskab. Adventssøndagene er for mange forbundet med adventshygge, hvor vi tænder et lys i adventskransen, og måske endda forkæler en vi holder af med adventsgaver. Et smykke i adventsgave vil være et varigt minde om julen og noget, som modtageren kan bruge i mange år. Smykkerne kan både bruges til hverdag, men kan også findes frem til julens fester.  
 

Adventskalender - et smykke i adventsgave 

Vi har sammensat fire adventskalendere, hvor der er en smykkegave til hver søndag i advent. Vi har sammensat adventsgaverne, så der både er noget for hende, som er til det enkle og klassiske, farverige og feminine. Tag et kig og find lige den smykke-adventskalender, som passer i stilen. Køber du en af vores fire adventskalendere er der tilmed penge at spare. Vi pakker selvfølgelig smykkerne flot ind og sætter små kort på, så du nemt kan se, hvilken gave, der skal pakkes op om søndagen. Flere af vores adventskalendere indeholder fingerringe. De findes selvfølgelig i flere størrelser, så du må meget gerne notere i kommentarfeltet hvilken størrelse du ønsker ringen i. Vores adventskalendere kan kun byttes samlet. Det vil sige, at du f.eks. ikke kan bytte et af smykkerne, men skal bytte dem alle. Adventskalenderne kan kun byttes via vores webshop eller i vores fysiske forretninger i Aarhus og Silkeborg.    
 

Sammensæt din egen adventskalender  

Vil du gerne sammensætte din helt egen adventskalender til en helt særlig person? Her på siden har vi samlet lidt inspiration til, hvilke fire smykker du kan vælge at forære i en adventskalender til hende. Men er der andre smykker du gerne vil samle til en smykke-kalender, så kan du selvfølgelig sagtens det. Sådan gør du: 

  • Læg min. 4 valgfrie smykker i kurven. 
  • I kommentarfeltet skal du notere Adventskalender, så vi ved, at vi skal pakke de fire gaver fint ind og sætte små kort på. 

Forkæl dig selv, din mor, din søster eller en sød veninde med en smukke og glitrende adventsgaver.  

Vis mere Vis mindre

Varer 1-20 af 23

Faldende
Side
pr side