Barnedåb

Er du blevet inviteret til barnedåb eller navngivningsfest hos familie eller venner og skal nu finde en fin gave? Her på siden har vi samlet vores idéer til dåbsgaven, så der skulle være mulighed for, at du kan finde noget inspiration. Det er altid en helt særlig begivenhed når der kommer et lille nyt familiemedlem eller vennekredsen udvides med en baby. Barnedåben eller navngivningsfesten er derfor naturligt en helt særlig dag, hvor dette fejres og selvfølgelig skal barnet have en helt særlig og personlig gave. Vi har både fine og enkle børnesmykker, bordflag og bestik, som vil være et varigt minde om dåbsdagen eller navngivningen. Når du bestiller hos os, så pakker vi selvfølgelig din gave fint ind helt gratis. Vi er også medlem af den landsdækkende bytteservice, så den kan byttes over hele landet, hvis der skulle risikere at være gengangere på gavebordet.  

Barnedåbssmykker 

Et smykke er en populær gave til barnedåb og navngivning. En klassisk gave er et enkelt kors eller hjerte i sølv eller guld. Dette kan også bruges når barnet bliver ældre og vil være et varigt minde om dåbsdagen. Ofte købes der en kort kæde til disse vedhæng, som kan passe et barn, men senere hen kan denne kæde udskiftes til en længere, så vedhænget også kan bruges når barnet bliver voksen. Vi har naturligvis et bredt udvalg af klassiske kors og hjerter, men vi har også mere finurlige og farverige smykker i søde børnedesigns. F.eks. halskæder og armbånd med små hjerter, sommerfugle, mariehøns eller en enhjørning. Mange af dem har farvet emalje, hvilket er med til at understrege, at det er et fint børnesmykke.  

Bordflag, bestik eller sparegris til barnedåben 

Skal gaven ikke være et barnedåbssmykke, så er et populært gaveønske til barnedåben også børnebestik, en sparegris eller et bordflag. Vi har de klassiske børnestik, bordflag og sparegrise fra Georg Jensen, som vil pynte på hvert et børneværelse. Mange vælger at få graveret disse gaver, så de bliver helt personlige og betydningsfulde. Vil du også have graveret dåbsgaven? Du kan læse mere om mulighederne HER. Et bordflag er en dåbsgave, som kan følge barnet hele livet og blive sat på bordet ved fødselsdage og andre festlige lejligheder.   

Vis mere Vis mindre

Varer 1-20 af 150

Faldende
pr side