Fars dag

Søndag den 5. juni 2024 er det fars dag og selvfølgelig skal far forkæles på denne dag. Men hvad er en god fars dag gave? Det er naturligvis meget individuelt, men de fleste fædre, vil blive glade for en personlig gave, som er specielt udvalgt til ham og hvor der er lagt hjerte og tanke bag. Vi har udvalgt nogle fars dag gaveidéer i flere prisklasser, som vi tror vil være en god “far gave”.  

Hvad skal jeg give til fars dag?  

Det spørger du måske dig selv om, for det er underligt nok altid svært at finde en gave til sin far. Især når man gerne vil vise, at man har tænkt sig om og gjort sig umage for at finde frem til den helt rigtige fars dag gave. Vi vil gerne hjælpe dig og har derfor fundet frem til en række fars dage gaveidéer. Vi håber, at vi kan inspirere dig og du finder frem til den helt rigtig far dag gaveidé.

Fars dag gaveidé 

Et smykke eller et ur til far vil være et varigt minde og derfor en god gave til far på fars dag. Måske han skal have et lækkert ur med enten stålrem eller læderrem. Måske et ur er lidt over den prisklasse du have tænkt din fars dag gave skulle ligge så. En anden far dag gaveidé kunne derfor være et maskulint læderarmbånd i sort, brun eller gå. Er far en mand, der bruger manchetknapper og slipsenåle, så er dette også en oplagt gaveide til fars dag. Måske du endda skal få gjort gaven endnu mere personlig med en fin indgravering? Det vil helt sikkert være en perdonlig fars dag gave.  

Fars dag gave til nybagt far 

Den første fars dag er noget helt særligt. Titlen som far er måske livets vigtigste og største og derfor skal den nybagte far selvfølgelig have en gave på hans første fars dag. Forær ham en gave, som han kan bruge hver dag og blive mindet om sin nye rolle som far. 
Fars dag gave til nybagt far. Den første fars dag er en meget speciel dag for den nybagte far. Derfor fejres denne dag ofte i lidt større stil end ellers. Fars dag gaven til den nybagte far er der derfor også gjort lidt mere ud af og gjort sig flere tanker omkring. Vi hjælper dig gerne med at finde en unik og personlig fars dag gave til den nybagte far.  


Vi sætter selvfølgelig byttemærke på din fars dag gave og du modtager den fint pakket ind, så den er klar til at blive givet væk til far d. 5. juni. Hvis gaven alligevel ikke er noget for far, så kan du omkostningsfrit returnere den til os. 

Vis mere Vis mindre

Varer 1-20 af 95

Stigende
pr side