Fars dag

Søndag den 5. juni 2022 er det fars dag og selvfølgelig skal far forkæles på denne dag. Men hvad er en god fars dag gave? Det er selvfølgelig meget individuelt, men de fleste fædre, vil blive glade for en personlig gave, som er specielt udvalgt til ham. 

Hvad kan man give far i fars dag gave?

Et smykke til far vil være et varigt minde og derfor en god gave til far på fars dag. Måske han skal have et lækkert ur eller et maskulint læderarmbånd i fars dag gave. Er far en mand, der bruger manchetknapper og slipsenåle, så er dette også en oplagt gaveide til fars dag. Måske du endda skal få gjort gaven endnu mere personlig med en fin indgravering? 

Hvad giver man en nybagt far?

Den første fars dag er noget helt særligt. Titlen som far er måske livets vigtigste og største og derfor skal den nybagte far selvfølgelig have en gave på hans første fars dag. Forær ham en gave, som han kan bruge hver dag og blive mindet om sin nye rolle som far.

Bestil fars dag gaven allerede i dag

Vi sætter selvfølgelig byttemærke på din fars dag gave og du modtager den fint pakket ind, så den er klar til at blive givet væk til far d. 5. juni. Hvis gaven alligevel ikke er noget for far, så kan du omkostningsfrit returnere den til os.

Vis mere Vis mindre

Varer 1-20 af 121

Faldende
pr side