Konfirmation

Hvad enten du leder efter de helt rigtige smykker, som du kan have på til din konfirmation eller efter den personlige gave til konfirmanden, så finder du det her på siden. Vi har udvalgt en række smykker, som vi ved er populære blandt konfirmanderne lige nu, og derfor både vil være perfekte til den store dag eller til gavebordet. Tag et kig her på siden og lad din inspirere.  

Smykker til konfirmation 2024 

Årets konfirmationer nærmer sig og skal du konfirmeres i 2024, så er du helt sikkert allerede i fuld gang med at planlægge din store dag. Måske du har købt kjolen, men mangler de helt rigtige smykker, som vil fuldende dit outfit. Vi har samlet vores forslag til de helt rigtige øreringe, halskæde, armbånd eller ring, som vil kunne gøre dit outfit helt personligt. Vi har både de helt klassiske dagmarkors, som mange konfirmander bærer på deres konfirmationsdag, men vi har også mange moderne øreringe, hvis du gerne vil skabe et mere utraditionelt udtryk. Vi har bl.a. mange af de flotte øreringe fra Stine A, Jeberg Jewellery og Sistie, som kan mikses og matches på et utal af måder. Så leder du efter de helt rigtige konfirmationsøreringe i sølv, forgyldt sølv eller guld, så kan vi helt sikkert hjælpe dig.  

Konfirmationssmykker 2024 

Konfirmationssmykker anno 2024 kan både være helt klassiske eller mere moderne. Begge dele er populært blandt jer piger, som skal konfirmeres i år. Måske du i dåbsgave har fået et kors eller dagmarkors, som du ønsker at bære på din konfirmationsdag. Vi kan sagtens finde et eller flere smykker, som vil kunne matche. Har du ikke et kors, men vil gerne bære det til din konfirmation, så har vi både de klassiske korsvedhæng, men også mere moderne dagmarkorssmykker. Især det fine armbånd i enten sølv eller forgyldt med et diskret dagmarkors er et populært konfirmationssmykke. De sidste par år har konfirmanderne primært valgt konfirmationssmykker i guld eller forgyldt sølv, men i år kan vi tydeligt se, at flere og flere igen efterspørger konfirmationssmykker i sølv. Hvad enten du foretrækker, at dine konfirmationssmykker skal være i sølv, forgyldt sølv eller guld, så finder du det hos os.  
 

Smykkegave til konfirmation 

Et smykke eller et ur er et klassisk gaveønske til konfirmationen. Hvad enten du vælger at købe et smykke eller ur til konfirmanden, så er det en gave, som vil være et varigt minde om konfirmationsdagen. Vi har her på siden samlet både ringe, øreringe, halskæder og armbånd, som er populære blandt konfirmanderne. Hvis du køber konfirmationsgaven hos os, så pakker vi selvfølgelig uret eller smykket i en fin æske, sætter byttemærke på og pakker den flot ind, så den er lige til at sætte på gavebordet. Får konfirmanden to af den samme eller falder gaven ikke lige i konfirmandens smag, så kan den naturligvis byttes. Du kan vælge at sende den retur til os helt omkostningsfrit, bytte den i en af vores to forretninger eller hos en af de over 300 guldsmede og urmagere, som er medlem af den landsdækkende bytteservice.    

Vis mere Vis mindre

Varer 1-20 af 174

Stigende
pr side