Konfirmation

Er du på jagt efter konfirmationssmykker til den store dag? Eller måske den helt perfekte og personlige konfirmationsgave? Hos Guldsmed Boye finder du et stort udvalg af lækre smykker og ure fra brands som bl.a. Maria Black, Stine AHultquist og byBiehl, som passer perfekt til konfirmanden, som skal konfirmeres i 2022.  

Konfirmationssmykker 2022

Skal du konfirmeres i 2022 og leder efter de helt perfekte smykker til din store dag, så finder du dem her. Vi har et stort udvalg af smukke smykker både i sølv, forgyldt sølv og guld, som passer til dit nøje udvalgte konfirmationsoutfit. Især smykker med perler er oplagte smykker til den stor dag. Hos os finder du både konfirmationsarmbånd med perler, konfirmationsøreringe med perle mm. Vi har også et stort udvalg af vedhæng med kors. Både glatte kors i flere størrelser og dagmarkors, som er fine at bære i en enkel kæde. 

Smykkegaven til konfirmanden  

Et smykke eller et ur er et klassisk gaveønske til konfirmationen. Hvad enten du vælger at købe et smykke eller ur til konfirmanden, så er det en gave, som vil være et varigt minde om konfirmationsdagen. Mange konfirmander ønsker sig også smykker til deres konfirmation og i 2022 er det især smykker i guld og forgyldt sølv, fra brands som bl.a. Maria Black, Hultquist og byBiehl, som er populært blandt teenagepiger. Hvad enten du gerne vil forære konfirmanden øreringe, en halskæde, et armbånd eller måske en ring, så finder du et stort udvalg her hos os. Hvis du køber konfirmationsgaven hos os, så pakker vi selvfølgelig uret eller smykket i en fin æske, sætter byttemærke på og pakker den flot ind, så den er lige til at sætte på gavebordet. Får konfirmanden to af den samme eller falder gaven ikke lige i konfirmandens smag, så kan den naturligvis byttes. Du kan vælge at sende den retur til os helt omkostningsfrit, bytte den i en af vores to forretninger eller hos en af de over 300 guldsmede og urmagere, som er medlem af den landsdækkende bytteservice.   

Vis mere Vis mindre

Varer 1-20 af 202

Faldende
pr side