Morgengave

Der er tradition for, at brudeparret forærer hinanden en gave morgenen efter deres bryllup. Morgengaven er en kærlighedserklæring og en smuk gestus. Vi har samlet ideer til morgengaven til både bruden og brudgommen her på siden. Bestil morgengaven hjem i dag og modtag den flot pakket ind, så den er lige klar til at blive givet væk til dit livs kærlighed dagen efter jeres kærlighedsfest.

Hvad giver man i morgengave til bryllup?

Der er ikke nogen regler for, hvad man skal give hinanden i morgengave til bryllup. Forær dit livs kærlighed noget han eller hun godt kan lide, og som kan være et varigt minde om jeres ja til hinanden. Et smykke eller et ur er populære morgengaver til både brud og brudgom. Begge dele er noget, som din ægtefælle kan bruge hver dag, og mindes jeres bryllup mange år ud i fremtiden.

Hvornår åbner man morgengave?

Traditionen siger, at man åbner morgengaven morgenen efter brylluppet. Men det er fuldstændig op til jer. Nogle vælger at forære hinanden en morgengave på selve bryllupsdagen og andre vælger at vente. Det er jeres store dag, og det er selvfølgelig jer, der bestemmer, hvornår I vil give hinanden morgengaven.

Morgengave på bryllupsdagen

Vælger I at forære hinanden morgengaven på bryllupsdagen, er det en fin tanke at vælge en gave, som din kommende kone eller mand kan have på til brylluppet. Til bruden kunne det f.eks. være et par fine øreringe, en halskæde eller et armbånd. Til ham kunne et ur eller et maskulint armbånd være en fin morgengave.

Morgengavesmykke

Et smykke er en populær morgengave. At vælge et helt unikt smykke til morgengave er både personligt og en gave, som i mange år, vil kunne minde om jeres store dag og kærlighed til hinanden. Der er ikke nogen regler for, hvilket smykke, man skal give i morgengave, men det er en god ide at overveje, om din kommende hustru vil få mest glæde af en halskæde, øreringe, et armbånd eller en ring. Mulighederne er mange og vi har samlet et udvalg af ideer til et morgengavesmykke her på siden. Bestil morgengavesmykket allerede i dag og modtage det flot pakket ind.

Morgengave til kobberbryllup & sølvbryllup

Skal I fejre kobberbryllup eller sølvbryllup, så kan I vælge også at forære hinanden en morgengave på jeres kobberbryllupsdag eller sølvbryllupsdag. En morgengave på denne store dag, vil være en smuk gestus og symbol på jeres mangeårige kærlighed. Forær hende et personligt smykke, som f.eks. en halskæde, et par øreringe eller et armbånd.</p>

Vis mere Vis mindre

Varer 1-20 af 106

Stigende
pr side