Mors Dag

Søndag den 8. maj 2022 er det mors dag. En dag, hvor mor skal forkæles og værdsættes for al den kærlighed og tryghed hun giver dig. Måske du plejer at forære din mor en smuk buket blomster til mors dag, men de visner jo desværre efter noget tid. Et smykke forgår aldrig og din mor vil altid kunne mindes hendes dag. Hvad enten du er på jagt efter et mors dag armbånd, en mors dag halskæde eller et helt tredje mors dag smykke, så finder du et stort udvalg hos Guldsmed Boye. Bestil årets gave til mor i dag og få den smukt pakket ind, så den er lige til at forære til mor den anden søndag i maj.  

Mors dag gave smykke 

Skal gaven til mors dag være noget helt særligt i år? Forær hende et smykke, som hun kan bruge og mindes hendes dag. Der findes mange smukke smykker, som vil være oplagt til mor på hendes dag anden søndag i maj. Måske hun skal have et sæt smukke øreringe, en fin ring eller en klassisk halskæde?  

MOM smykke i mors dag gave 

De seneste år er MOM smykkerne også blevet en meget populær gave til mor. Det fine ved disse smykker er, at alt efter hvordan du vender smykket, så står der enten MOM eller WOW. Og hvis der er en rolle, som kræver et WOW, så er det rollen som mor. Her på siden finder du bl.a. de populære MOM ringe fra både Maria Black og Sistie. Sidste år lancerede Stine A en fin Love Box med en MOM-ørestik og en hjerte-ørestik. De blev revet væk og gjorde glæde hos mange mødre til mors dag i 2021. Denne Love Box har vi også i år, men du kan også købe MOM-ørestikken separat. Stine A har også lanceret et fint MOM-armbånd i både sølv og forgyldt sølv. 

Vis mere Vis mindre

Varer 1-20 af 98

Faldende
pr side