Mors Dag

Søndag den 12. maj 2024 er det mors dag. En dag, hvor mor skal forkæles og værdsættes for al den kærlighed og tryghed hun giver dig og har givet dig hele livet. Måske du plejer at forære din mor en smuk buket blomster til mors dag, men de visner jo desværre efter noget tid. Et smykke forgår aldrig og din mor vil altid kunne mindes hendes dag. Hvad enten du er på jagt efter et mors dag armbånd, en mors dag halskæde eller et helt tredje mors dag smykke, så finder du et stort udvalg hos os. Bestil årets gave til mor i dag og få den smukt pakket ind, så den er lige til at forære til mor den anden søndag i maj.   

Mors dag gave - forær hende et “mor smykke” 

Skal gaven til mors dag 2024 være noget helt særligt i år? Forær hende et “mor smykke” i mors dags gave, som hun kan bruge og mindes hendes dag. Et “mor smykke” kan være mange ting. Når man siger et “mor smykke” tænker mange på de populære smykker, hvor der står MOM. Dog kan et “mor smykke” også være et andet smykke, som for dig symboliserer din mor. Her på siden har vi derfor ikke kun samlet MOM-smykkerne, men også en lang række andre smykker, som vil være ideelle som mors dag smykke.  

MOM smykke i mors dags gave 

De seneste år har MOM-smykkerne været en meget populær gave til mor på mors dag. Det fine ved disse smykker er, at alt efter hvordan du vender smykket, så står der enten MOM eller WOW. Og hvis der er en rolle, som kræver et WOW, så er det rollen som mor. Her på siden finder du bl.a. de populære MOM ringe fra både Sistie og Stine A laver også en rigtig fin Love Box med en MOM-ørestik og en hjerte-ørestik. De plejer at være meget populære og har gjort mange mødre glade de sidste par år. Denne Love Box har vi selvfølgelig også i år. Er mor ikke til øreringe, så laver Stine A også et super fint mors dag armbånd, hvor der også står MOM.  
Bestil mors dags gaven allerede i dag og få den leveret fint pakket ind og med byttemærke på, så den er lige klar til mors dag d. 12. maj.  

Vis mere Vis mindre

Varer 1-20 af 103

Stigende
pr side