Student

At blive student er noget helt særligt, og det skal selvfølgelig markeres med en gave, som kan være et minde for livet om studentereksamen og studentertiden. Hos Guldsmed Boye finder du et stort udvalg af smykker og ure, som vil være den perfekte studentergave til både ham og hende. Så hvad enten du ønsker at give et lækkert modesmykke fra brands som Stine A og Izabel Camille eller et klassisk diamantsmykke i den bedste kvalitet, så finder du det hos os. Tag et kig her på siden og lad dig inspirere til studentergaven 2022. Siden opdateres løbende.  

Studentergave til hende og ham 

Hvad enten du skal finde en studentergave til hende eller ham, så finder du det her hos os. Vi har samlet de bedste studentergaveideer til både hende og ham. Vi har både halskæder, vedhæng, øreringe, ringe og armbånd, som er perfekte til studinen i studentergave. Til ham vil et lækkert læderarmbånd eller et ur være en perfekt studentergave. At forære et smykke eller ur til studenten, er en personlig gave, som studenten kan bruge i mange år og mindes studentertiden. Tag et kig her på siden, og find den helt rigtige gave til studenten anno 2022, som vil bringe smil frem på læben når smykket eller uret tages i brug.    

Studentergave smykker 

Vil du gerne forære et smykke i studentergave? Et smykke er en oplagt gaveide til studenten og hvad enten du ønsker at forære en halskæde, øreringe, ring eller armbånd til studenten, så finder du det her hos os. Men hvilket smykke giver man til studenten 2022? Mange piger i den alder er vilde med forgyldte sølvsmykker og kombinerer gerne flere. Lige nu er det meget moderne at bruge flere halskæder sammen, både med og uden vedhæng, og i forskellige længder. Især det danske smykkebrand Hultquist laver rigtig mange fine halskæder i forgyldt sølv, som kan kombineres på et utal af måder. Har studenten flere huller i ørerne er det også meget moderne at have forskellige øreringe i ørerne. Stine A er et populært brand når det kommer til øreringe, og de laver mange fine øreringe, bagmekanikker og ear cuffs, som kan kombineres på et utal af måder. Find smykkegaven til studenten hos os og lad os pakke den pænt ind, så den er lige klar til at blive givet til studenten. Vi sætter selvfølgelig også byttemærke på gaven, hvis nu studenten får to af det samme smykke eller det alligevel ikke lige er studentens stil.  

Studentersmykker 

Bliver du student i år? Og mangler du at finde de helt rigtige smykker, som sætter prikken over I'et på dit studenteroutfit? Hvad enten du tænker, at du skal have en hvid kjole, bukser eller en fin nederdel på, den dag huen sættes på hovedet, så har vi de helt rigtige smykker, som kan matche outfittet. Er du ligesom mange andre studenter vild med at kombinere flere halskæder, have flere ringe på samme hånd og flere forskellige øreringe i ørerne? Så tage et kig på vores store udvalg af moderigtige smykker fra bl.a. Stine A, Hultquist, Izabelle Camille og Maria Black.

Vis mere Vis mindre

Varer 1-20 af 179

Faldende
pr side