Boye Design 

Smykker designet på eget guldsmedeværksted  


Boye Design er en smuk serie af smykker, der bliver designet og håndlavet af husets egne guldsmede, som lader sig inspirere af moden og fagets nyeste teknikker inden for smykkefremstilling. Det var Erling Boye (2. generation), der etablerede Boye Design i start 80’erne. Erling Boye lagde vægt på, at Boye Design smykkerne havde et enkelt design og var af bedste kvalitet og guldsmedhåndværk. Der er gennem tiden blevet designet mange unikasmykker, men også serier i højeste kvalitet med ædelstene og diamanter til serien. I dag designer guldsmedene på værkstedet stadig Boye Design smykker efter Erling Boyes standarder.   


Udvalg af Boye Design smykker


Boye Design ringe 

I Boye Design finder du mange ringe både med og uden diamanter. Vi laver både enstensringe, hvor stenen sidder højt, men vi laver også ringe, hvor stenene ligger nede i ringen. Har du selv en sten eller perle kan vi sagtens isætte denne i en Boye Design ring.  

Få isat egne sten i Boye Design

I Boye Design smykkerne bruger vi også farvede diamanter og perler. Har du selv en sten eller perle du gerne vil have isat et Boye Design smykke, så kan det sagtens lade sig gøre. Du kan selvfølgelig både få isat en diamant, men vi kan også sagtens isætte alle andre typer stene. På den måde kan du få et meget personligt smykke, som måske har en helt særlig affektionsværdi for dig. Har du en sten, som sidder i et af dine smykker, som du gerne vil have sat over i et Boye Design smykke, så køber vi gerne guldet eller sølvet fra dit smykke og modregner det prisen på dit Boye Design smykke. Kom gerne ind i en af vores to forretninger og lad os tage en snak om dine ønsker, så finder vi sammen frem til den bedste løsning. 

 


Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

I forretningerne kan du se et stort udvalg af Boye Design i sølv og guld - både med og uden stene. Boye Design smykker laves altid i 925 sterlingsølv og 14 og 18 karat guld. Smykkerne kan både laves i gult guld, hvidguld og rosaguld. Når du køber et Boye Design smykke med en diamant, vil det altid være i kvaliteten TW.VVS eller TW.SI og du får selvfølgelig et diamantcertifikat med, som garanti for stenens ægthed og kvalitet. Har du dog et ønske om en anden stenkvalitet, farve og/eller diamantstørrelse, som ikke er i vores sortiment, så kan det som udgangspunkt sagtens lade sig gøre.