Vielsesringe i 100% genanvendt guld


Boye Romance vielsesringe

Boye Romance er vores egen kollektion af vielsesringe, som er designet på vores eget værksted og kun forhandles hos os. Ringene laves i 100% genanvendt guld og I er selv med til at designe dem. At vælge vielsesringe i 100% genanvendt guld er et meget bærdygtigt valg. 

Design jeres drømmeringe

Boye Romance er et vielsesringkoncept, hvor I selv er med til at designe jeres vielsesringe. Konceptet indeholder flere forskellige profiler (fra de helt runde til de helt kantede) og i mange forskellige bredder. Ringene kan laves i både 14 karat og 18 karat guld og i alle tre guldfarver – gult guld, rosaguld og hvidguld. Ringene kan enten laves i blankpoleret guld eller med en overflade. Der kan også isættes sten i ringene – enten nye du køber hos os eller din egen sten. Der kan også isættes sten i ringene senere hen eller løbende. F.eks. kan der isættes en sten i anledningen af jeres bryllupsdag eller hvis I bliver forældre.  

Næsten alt kan lades sig gøre med Boye Romance og det er næsten kun jeres fantasi, der sætter grænser for, hvordan jeres kærlighedsringe skal se ud.  


Vielsesringe fra eget værksted

Boye Romance er vores egen kollektion af vielsesringe, som kun forhandles hos Guldsmed Boye. Vi forhandler ikke ringene online, men du kan finde dem i begge vores forretninger. 

Vielsesringe af genbrugsguld

Hele kollektionen er lavet af genbrugsguld. Det vil sige, at det guld, som bruges til ringene ikke er nyudvundet guld fra en guldmine, men er omsmeltet og forarbejdet guld fra eksisterende smykker. 

Stort udvalg af vielsesringe i Aarhus & Silkeborg

Udover vores egne Boye Romance ringe har vi et stort udvalg af vielsesringe fra diverse firmaer. Har I et helt specielt sæt ringe I drømmer om, kan vi selvfølgelig også speciallave disse på vores eget guldsmedeværksted.