OLE LYNGGAARD COPENHAGEN

 

Forhandles i Guldsmed Boye Aarhus og Silkeborg.

I 1963 begyndte nyuddannede guldsmed Ole Lynggaard sin virksomhed, som i dag er en af Skandinaviens største producenter af eksklusive smykker. Det er en familievirksomhed med fokus på unikt design og høj kvalitet.  

Tag et kig her på siden og find dit nye OLE LYNGGAARD COPENHAGEN smykke. Finder du ikke lige det smykke du søger, så kontakt os endelig, så undersøger vi mulighederne for at bestille det hjem til dig.  

Stort udvalg af OLE LYNGGAARD COPENHAGEN smykker 

Guldsmed Boye er officiel forhandler af OLE LYNGGAARD COPENHAGEN. Det var Erling Boye (2. generation) og Ole Lynggaard, der tilbage i 1960’erne etablerede samarbejdet og siden er dette samarbejde kun blevet udbygget. I dag forhandles de eksklusive OLE LYNGGAARD COPENHAGEN smykker i forretningen i både Aarhus og Silkeborg. I begge forretninger finder du et stort og varieret udvalg af smykkerne, som er smukt udstillet i den indbydende shop in shop afdeling. Når du træder ind i shop in shop området i forretningerne mærker du tydeligt den stemning, som OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er så gode til at skabe i sine egne forretninger. Du får derfor den fulde oplevelse, når du handler OLE LYNGGAARD COPENHAGEN smykker hos os. Vælger du at købe et smykke fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN pakker vi det selvfølgelig flot ind i en original æske og emballage. Er der brillanter i smykket, så udfylder vi selvfølgelig et brillantbevis, som du får med. Kom ind forretningen og oplev smykkeserierne Elephant, Shooting Stars, Lotus, Nature, BoHo, Snakes og Funky Stars. Vi fører både klassikerne i serierne, men hos os finder du selvfølgelig også de nyeste tilføjelser til kollektionerne.  

Så hvad enten du ønsker dig en OLE LYNGGAARD COPENHAGEN ring, et OLE LYNGGAARD COPENHAGEN armbånd eller måske OLE LYNGGAARD COPENHAGEN øreringe, så finder du det hos os. Vi fører alle modellerne og dem du ikke finder i vores udvalg, kan vi bestille til dig.   

Køb OLE LYNGGAARD COPENHAGEN smykker online  

Det samme store udvalg, som du finder i vores forretninger, finder du selvfølgelig også online i vores webshop. Vi tilbyder både fri fragt og retur på din bestilling og forsendelsen er selvfølgelig forsvarligt forsikret. Du kan derfor trygt og sikkert bestille dit nye smykke fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN online hos os. På alle smykker tilbyder vi 30 dages ombytningsret og 14 dages fuld returret. Du er selvfølgelig velkommen til omkostningsfrit at sende smykket retur til os, men du må også altid gerne komme ind i en af vores to forretninger og bytte smykket. Vi er også medlem af den landsdækkende bytteservice, så du kan uden problemer ombytte smykket hos en af de mange medlemmer. Du kan læse mere om vores handelsbetingelser HER. Har du forelsket dig i et helt særligt OLE LYNGGAARD COPENHAGEN smykke, som du ikke finder i vores udvalg, så tag endelig kontakt til os enten via mail eller telefon, så undersøger vi mulighederne for at bestille smykket hjem til dig.   

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN, Lynggaard og Charlotte Lynggaard     

Kært barn har mange navne, men den renommerede familievirksomhed hedder officielt OLE LYNGGAARD COPENHAGEN. I daglig tale bliver virksomheden dog ofte kaldt Lynggaard. Måske du også hører folk tale om smykker fra Charlotte Lynggaard. Charlotte Lynggaard er Ole Lynggaards datter, som også designer smykker under familienavnet. Du finder derfor også de feminine designs fra Charlotte Lynggaard under navnet OLE LYNGGAARD COPENHAGEN. Charlotte Lynggaard designer både sine egne smykkeserier, men sammen skaber far og datter også mange ikoniske designs, som OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er kendte for. Charlotte Lynggaard har titel af designer og kreativ direktør i familiefirmaet. Hun er en kunstner, som finder sin inspiration i naturen og de organiske former, hvilket også tydeligt kommer til udtryk i smykkeserier som Lotus, Nature og Forest. Hun er fascineret af sammensætninger og farver, hvorfor hun elsker at kombinere 18 karat guld med smukke ædelsten i alverdens farver. Hun overlader ikke noget til tilfældighederne, er meget detaljeorienteret og har en klar æstetisk sans. I designprocessen indregner Charlotte Lynggaard altid kvinders alsidige liv. Derfor indeholder mange af hendes smykkedesigns aftagelige dele og vedhæng, så man nemt kan forvandle smykkets udtryk. Charlotte Lynggaard er udlært guldsmed og hendes faglighed kommer tydeligt til udtryk i hendes smykker. Hun lader sig ikke gå på kompromis og en smykkekollektion kan derfor sagtens være flere år undervejs for at sikre, at den bliver som tiltænkt, og der ikke er gået på kompromis med hverken kvalitet, form, nuance eller størrelse. Designs fra hendes hånd er derfor altid nøje gennemarbejdet og intet er overladt til tilfældighederne.   

En familievirksomhed med passion for smykker 

Ole Lynggaard lejede tilbage i 1963 et guldsmedeværksted i Hellerup nord for København og lagde dermed grundstenene til det, der senere blev familiefirmaet OLE LYNGGAARD COPENHAGEN. Den dag i dag ligger både værkstedet og hovedkontoret stadig på samme gade i Hellerup. Ole Lynggaard er født i 1936 og allerede som barn viste det sig tydeligt, at han var god til at bruge sine hænder og han vidste, at han gerne ville arbejde kreativt. Ideen til at uddanne sig til guldsmed kom naturligt til ham, da hans forældre ejede to guldsmedeforretninger. I 1950’erne uddannede han sig således til guldsmed og i sin tid som guldsmedelærling blev Ole Lynggaard overrasket over, at selve designprocessen fylder meget lidt i uddannelsen. Dengang var en guldsmed primært en dygtig håndværker, som kunne skabe klassiske smykkedesigns. Det var dog ikke den måde, som Ole Lynggaard ønskede at arbejde som guldsmed på. Som nyudlært guldsmed rejste Ole Lynggaard ud i verden for at opleve og suge inspiration til sig. Hans håb og ambition var på sigt at skabe smykker af bedste håndværk i et formsprog og design, som verden vil kunne genkende som hans helt eget. Ole Lynggaard rejste verden rundt i fem år, hvor han dygtiggjorde sig indenfor formgivning, design og ædelmetaller. Efter disse formative rejseår vendte Ole Lynggaard hjem, hvor hans livs kærlighed Karin ventede. Sammen lejede de værkstedet i Hellerup, hvor Ole Lynggaard fandt sine mange skitser frem og gik i gang med arbejdet. Allerede fra første kollektion var det tydeligt, at Ole Lynggaard var inspireret af naturen, de organiske former og dyrenes organiske bevægelser.   

Ole Lynggaard har skabt mange ikoniske kollektioner og designs og er til fulde lykkedes med at skabe smykker, som verden genkender som hans. Især hans dyresmykker er blevet symbol for Ole Lynggaard, og de er stadig elsket og eftertragtet af kvinder i hele verden. Ole Lynggaard er stadig en aktiv del af familiefirmaet og beviser med sit konstante engagement og glæde ved formgivning og guldsmedefaget, at ægte kreativitet ikke har nogen udløbsdato. 

Vis mere Vis mindre

Varer 1-20 af 356

Stigende
pr side