byBiehl Jungle Ivy & Jungle Vine

 

Vidste du, at for hvert solgte Jungle Ivy eller Jungle Vine smykke planter byBiehl et mangrovetræ. Netop mangrovetræet er verdens mest CO2-sultne træ. På den måde, kan du være med til at passe på kloden samtidig med, at du får et nyt og fint smykke.

Lad os passe på kloden sammen


Køb et Jungle Ivy eller Jungle Vine smykke og giv tilbage til naturen

Smykkekollektionerne Jungle Ivy og Jungle Vine er andet og mere end flotte smykker, som er inspireret af naturen. De har nemlig et endnu vigtige formål - at give tilbage til naturen.

Regnskovens lianer

Jungle Ivy & Jungle Vine smykkerne er inspireret af regnskovens lianer, som snor sig, om bl.a. mangrovetræerne. 

Jungle Ivy, Jungle Ivy Pearl & Jungle Ivy Sparkle

Hvad enten du har forelsket dig i Jungle Ivy, Jungle Ivy Sparkle eller Jungle Ivy Pearl, så finder du det her hos os. Jungle Ivy smykkerne er ligesom alle andre byBiehl smykker produceret i 100% genanvendt sølv og smykkerne findes både i rhodineret sterlingsølv og 14 karat forgyldt sterlingsølv. Kollektionerne indeholder både armbånd, halskæder, ringe og flere typer øreringe.


byBiehl Jungle Ivy hoops

Et af de mest populære smykker fra Jungle Ivy smykkeserien er Jungle Ivy hoops. De ekstraordinære creoler vil vække opsigt og du vil blive lagt mærke til, når du bærer dem. De detaljerige Jungle Ivy hoops har kæder, som hænger ned fra selve creolen, hvor der er små blade på. På creolerne Jungle Ivy Pearl er der sat små fine hvide perler på disse kæder, hvilket giver dem et fint og feminint udtryk.

 


byBiehl Jungle Ivy ring

Leder du efter en Jungle Ivy ring fra byBiehl? Så er du landet det helt rigtige sted. Her på siden finder du de populære ringe fra byBiehls Jungle Ivy kollektion. Du finder både den klassiske Jungle Ivy ring i forgyldt sølv og Jungle Ivy ringen i rhodineret sølv. Vi har også den glitrende Jungle Ivy sparkle ring. I Jungle Ivy sparkle ringen er der isat funklende zirkonia, som glitrer om kap med solen. Jungle Ivy sparkle ringen findes i to modeller – Jungle Ivy Sparkle ring i sølv og Jungle Ivy Sparkle ring i forgyldt sølv.


byBiehl Jungle Ivy ørestikker

Jungle Ivy kollektionen indeholder mange typer øreringe og ørestikker. Nogle er fine og diskrete, mens andre er mere prangende. De små og fine Jungle Ivy Sparkle ørestikker i sølv og forgyldt sølv er perfekte hverdagsørestikker. Andre modeller af Jungle Ivy ørestikker er større, og nogle med kæder hængende ned, og er derfor rigtig flotte, hvis du skal til fest. Alle Jungle Ivy øreringene findes både i rhodineret sølv og forgyldt sølv, så der er lidt for enhver smag.

 


Alle Jungle Ivy & Jungle Vine smykker


Hvorfor lige mangrovetræet?

Mangrovetræet er verdens mest CO2-sultne træ. Mangrovetræet optager nemlig 50 gange så meget CO2 sammenlignet med andre tropiske træer. Lige nu udgør mangrovetræet under 1% af regnskovens tropiske vækst og da Charlotte Biehl hørte det, var det helt naturligt for hende at vælge, at det var mangrovetræer, der skulle plantes for hvert solgt Jungle Ivy og Jungle Vine smykke. byBiehl har allerede plantet de første 30.000 mangrovetræer. Jungle Ivy og Jungle Vine smykkerne har derfor to formål - at hylde jordens skønhed igennem smykkernes organiske og fine design, samt at give tilbage til naturen ved at plante mangrovetræer.

 

Mangrovetræerne bliver plantet i Indonesien og på Madagaskar. Her styrker træerne ikke kun miljøet, men også et socioøkonomisk projekt, der medvirker til at få lokalbefolkningen i arbejde og gøre dem til eksperter i, hvordan man bedst muligt får mangrovetræet til at gro.


Du kan være med til at gøre en forskel

Du kan være med til at sætte fokus på projektet og dermed gøre en forskel for naturen. Med hashtagget #byBiehlgivesbacktonature vil byBiehl sætte fokus på Jungle Ivy / Jungle Vine initiativet, og har besluttet, at når hashtagget er brugt 500 gange sammen med et billede af et eller flere Jungle Ivy smykker, vil de plante 1000 nye mangrovetræer.