Gavekort til Guldsmed Boye


At give et gavekort er altid populært, og så er du sikker på, at gaven ikke skal byttes.  
Du kan naturligvis købe et gavekort i begge vores forretninger i Aarhus og Silkeborg, hvor vi kan lave det til dig med det samme. Vil du gerne købe et gavekort via hjemmesiden? I øjeblikket kan du desværre ikke købe et gavekort direkte her på webshoppen, men bare rolig, du kan sagtens købe et gavekort hos os alligevel.  


Hvordan køber jeg et gavekort til Guldsmed Boye online?

Ønsker du at købe et gavekort via vores hjemmeside, så send os en mail på webshop@guldsmedboye.dk, hvor du oplyser, hvilket beløb du ønsker gavekortet skal lyde på og hvem gavekortet skal sendes til. Betalingen klarer vi enten via mobilepay eller bankoverførsel. Så snart vi registreret pengene på vores konto, så sender vi gavekortet afsted til dig pr. post. Få dage efter vil du kunne afhente gavekortet i din nærmeste pakkeshop. Hvis du ønsker det, kan vi naturligvis pakke gavekortet pænt ind, så det er lige klar til at blive givet væk som gave.  

 

Klassisk gavekort eller guldbarrer  

Når du køber et gavekort hos os, kan det laves på to måder. Enten kan vi lave et klassisk gavekort til dig, som vi pænt pakker ind i en af vores Guldsmed Boye æsker. Eller vi kan pakke “guldbarrer” i en æske, som svarer til det beløb gavekortet lyder på. Du kan se hvordan de to valgmuligheder ser ud på billedet. Guldbarrerne har ingen værdi i sig selv, men flere af vores kunder synes, at det er en fin måde at modtage et gavekort på. Det er helt op til dig, hvilken type gavekort du ønsker.     

 

 


Ofte stillede spørgsmål i forbindelse med gavekort 

  • Hvor længe gælder mit gavekort til Guldsmed Boye? Dit gavekort er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.  
  • Kan gavekortet indløses hos andre guldsmede? Nej, dit gavekort kan kun indløses hos Guldsmed Boye.
  • Kan jeg bruge mit gavekort på jeres webshop? Ja. Du bestiller blot den vare du godt kunne tænke dig på vores webshop og noterer i kommentarfeltet, at du gerne vil betale med gavekort. Herefter gennemfører du købet. Beløbet vil blive reserveret på din konto, men ikke hævet. Efterfølgende vil du modtage en pakkelabel fra os pr. mail, så du kan sende dit gavekort retur til os med PostNord. Når vi har modtaget gavekortet sender vi dig varen og sletter reservationen af beløbet på din konto. 

Har du brug for hjælp eller spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 86 13 64 44 eller mail webshop@guldsmedboye.dk