Gravering


Skal dit smykke gøres helt personligt kan du få det graveret. Det kan enten være dig selv, der ønsker at få skabt et helt personligt smykke, eller måske du ønsker at give en helt personlig gave. Et graveret smykke er en populær gaveide til f.eks. studenten, konfirmanden eller dåbsbarnet. Generelt er gaver med personlig gravering populære til særlige mærkedage. Vi graverer både smykker, som er købt hos os og smykker, som er købt hos en anden guldsmed.  

Skal du have graveret en dåbsgave? Måske et bordflag, et bestiksæt eller andet? Læs mere HER.


Hvad koster det at få graveret et smykke?  

Prisen for gravering afhænger af, om du har købt smykket hos os eller ej.  

  • Gravering af smykke købt hos Guldsmed Boye
    Det koster 150 kr. for de første 5 bogstaver/tal/tegn og derefter 12 kr. pr. efterfølgende bogstav/tal/tegn. Hvis der f.eks. skal stå Astrid 24.05.2023 så koster det altså 282 kr. at få dette graveret på f.eks. et vedhæng.  
  • Gravering af smykke købt hos en anden guldsmed
    Det koster 300 kr. for de første 5 bogstaver/tal/tegn og derefter 12 kr. pr. efterfølgende bogstav/tal/tegn. Hvis der f.eks. skal stå Astrid 24.05.2023 så koster det altså 482 kr. at få dette graveret på f.eks. et vedhæng. 

Du kan naturligvis bestille gravering af et smykke i begge vores forretninger i Aarhus og Silkeborg. Vil du gerne købe smykket online og have det graveret inden vi sender det til dig? Send os en mail eller ring til os, så aftaler vi hvad der skal graveres, med hvilken skrifttype og hvad den samlede pris bliver. Betalingen for gravering klarer vi enten via mobilepay eller bankoverførsel. Du kan kontakte os på tlf. 86 13 64 44 eller mail webshop@guldsmedboye.dk.  

 


Skrifttyper 

Du kan vælge mellem fire forskellige skrifttyper. Du kan se de fire skriftyper på dette billede. Uanset hvilken skrifttype du vælger, er prisen den samme.  

                              

Specialgravering

Har du nogle helt særlige ønsker i forhold til en graveringsopgave, så er du altid meget velkomne til at kontakte os på mail eller telefon, så kan vi give dig et uforpligtende tilbud på opgaven.  

Kontaktoplysninger

Tlf. 86 13 64 44

Mail: webshop@guldsmedboye.dk


Gravering af vielsesringe 

Vi har tre skrifttyper, som I kan vælge imellem når I skal have jeres vielsesringe graveret. To forskellige typer maskingravering og vores guldsmeds egen håndgravering. I kan naturligvis se de tre graveringstyper i begge vores forretninger og vælge den, som passer bedst til jer og jeres ringe.   

Hvad koster det at få graveret vielsesringe? 

Køber I vielsesringene hos os er graveringen som udgangspunkt inkluderet i prisen. Er vielsesringene ikke købt hos os koster det 300 kr. for gravering af begge ringe, hvis de skal maskingaveres og 350 kr. pr. par, hvis de skal håndgraveres.