Gravering af dåbsgaver 


Hvis dåbsgaven skal være helt unik og personlig kan du få den indgraveret. Det er et rigtig fint minde at have fra sin dåb eller navngivning og man ser ofte, at de graverede gaver pynter på børneværelset i mange år og bliver taget med ind i voksenlivet. Mange vælger at få graveret barnets navn og fødselsdato eller dåbsdato. Når du køber en dåbsgave i form af f.eks. et bordflag, bestik eller en sparegris, så tilbyder vi selvfølgelig, at du kan få den graveret.  

 

Skal du have graveret et smykke? Læs mere HER.


Hvad koster det at få graveret en dåbsgave?  

Som udgangspunkt koster det 150 kr. for de første 5 bogstaver/tal/tegn og derefter 12 kr. pr. efterfølgende bogstav/tal/tegn. Hvis der f.eks. skal stå Alfred 10.02.2022, så koster det altså 282 kr. at få dette graveret på f.eks. et bordflag.   

Ovenstående priser gælder også, hvis du køber et bestiksæt og kun ønsker at få graveret på en af delene. F.eks. skeen. Ønsker du derimod at få graveret på to af delene koster det 175 kr. for de første 5 bogstaver/tegn og ønsker du at få graveret på 3 af delene koster det 200 kr. for de første 5 bogstaver/tegn. 

OBS! Disse priser gælder kun, hvis du skal have graveret på en vare, som er købt hos os.


Hvis du ønsker at købe en dåbsgave online, og få den graveret inden vi sender den afsted til dig, så kan vi over telefon eller mail aftale, hvad der skal graveres samt hvor på varen det skal graveres. Betalingen for gravering klarer vi enten via mobilepay eller bankoverførsel. Du kan kontakte os på tlf. 86 13 64 44 eller mail webshop@guldsmedboye.dk

Hvor lang tid tager det at få graveret en dåbsgave? 

Som hovedregel tager det 14 hverdage at få graveret en dåbsgave.  

Kan jeg bytte gaven når den er blevet graveret? 

Hvis du vælger at få graveret på en vare, så skal du være opmærksom på, at gaven ikke længere kan byttes. Når vi graverer på enten bestik, en sparebøsse eller et bordflag har vi lavet det helt specielt til dig og derfor kan vi ikke tilbyde at bytte varen efterfølgende. Hvis ikke du er sikker på, om modtageren kunne risikere at modtage flere af samme vare, så kan vi tilbyde at lave et gavekort på graveringen. Så kan modtageren efterfølgende selv komme ind og få graveret gaven. Skal gaven byttes kan vi naturligvis også refundere gavekortet på graveringen.  

Hvilke skrifttyper kan jeg vælge imellem? 

Du kan vælge mellem fire forskellige skrifttyper. Du kan se dem på billedet med elefanten. Den mest populære er skrifttype 1. Uanset hvilken skrifttype du vælger er prisen den samme.