Vi køber dit guld & sølv

Har du gemte og glemte smykker og korpus, der bare ligger og samler støv i en skuffe, burde du måske overveje at sælge dem.


Få 10% ekstra for dit guld og sølv, når du køber noget nyt

Hos Guldsmed Boye får du en ekstra høj pris for dit guld og/eller sølv, hvis du vælger at købe et nyt smykke eller ur hos Guldsmed Boye for pengene. Ved køb af nyt smykke eller ur gives 10% ekstra af det fulde beløb af dit guld, hvis den nye vare koster det samme eller derover. Hvis den nye vare koster mindre end værdien af dit guld, gives der 10% ekstra for dit guld af den værdi, du køber nye varer for.    

Vi køber ikke kun smykker og korpus, men også barrer, mønter, tandguld og rester fra industrien. Såfremt det du ønsker at sælge ikke er stemplet, er det ikke noget problem, vi kan teste alt. Oftest vil du kunne finde stempler i dine smykker og korpus. Stemplet med to tårne køber vi ikke, da det er en forsølvning.

I tabellen nedenfor kan du se de aktuelle guld- og sølvpriser. 


Dagens guldpriser 

Vores priser følger verdensmarkedet og bliver løbende opdateret. 

Lødighed

Pris pr. gram

8 karat guld (333‰)

136,00 kr.

14 karat guld (585‰)

255,00 kr.

18 karat guld (750‰)

332,00 kr.

21 karat guld (875‰)

388,00 kr.

24 karat guld (999‰)

461,00 kr.

Sterlingsølv (925‰)

4,95 kr.

Tretårnet sølv (830‰)

4,35 kr.


Dette skal du have med, for at sælge guld og sølv til os

Hvis du gerne vil sælge dit guld og/eller sølv til os, så skal du være fyldt 18 år samt medbringe gyldig billedlegimitation såsom kørekort eller pas. 


Få smeltet dine smykker om til et nyt

 

Har du nogle smykker, som har en helt særlig affektionsværdi for dig, men bare ikke er din stil. Vi kan forarbejde materialet således, at det kan bruges til et nyt smykke, som passer til dig. Kom ind i forretningen og se eksempler på smykker af omsmeltet guld og lad os find frem til lige det smykke, som vil passe til dig.