Vi køber dit brugte guld og sølv

Har du gemte og glemte smykker og korpus, der bare ligger og samler støv i en skuffe, burde du overveje at sælge dem.

Hos Guldsmed Boye garanterer vi at du kan få markeds højeste guld og sølv priser. Finder du en højere dagspris et andet sted, matcher vi den naturligvis. Som en ekstra bonus kan vi tilbyde dig at forhøje beløbet ved dit salg med 10%, såfremt du skulle ønske at købe et nyt smykke hos Guldsmed Boye for pengene.

Vores priser følger verdensmarkedet og bliver løbende opdateret.

Gl. guld

Vi køber ikke kun smykker og korpus, men også barrer, mønter, tandguld og rester fra industrien. Såfremt det du ønsker at sælge ikke er stemplet, er det ikke noget problem, vi kan teste alt. 
Oftest vil du kunne finde stempler i dine smykker og korpus. Stemplet med to tårne køber vi ikke, da det er en forsølvning. 

Vigtigt! For at sælge dit brugte guld og sølv skal du være fyldt 18 år samt fremvise gyldig billedelegitimation.

8kt (333‰) 74 kr
14kt (585‰) 134,10 kr
18kt (750‰) 172 kr
21kt (875‰) 196 kr
24kt (999‰) 233,50 kr
                     
Tretårnet (830‰) 2,24kr
Sterling (925‰) 2,55 kr

 

Brug dit gamle guld til nye smykker. Har du gamle guld smykker liggende som du ikke får brugt mere, nogle af dem har måske affektionsværdi og du kan derfor ikke få dig til at sælge dem. Vi kan omsmelte dit gamle guld, dermed fortæller dit nye smykke en god historie om affektionsværdien. Kom ind i forretningen og se eksempler på smykker af omsmeltet guld, eller vi kan i samarbejde designe en unikt smykke til dig.

Smelte guld

 

 

 

Vent venligst ...