Guldsmedeværksted i Aarhus & Silkeborg


Vi har eget guldsmedeværksted 

Hos Guldsmed Boye har vi en lang tradition for guldsmedhåndværket og siden virksomhedens start i 1946, har der altid været værksted i forbindelse med forretningen. Da Guldsmed Boye flyttede til lokalerne på Søndergade 36 (som senere blev til Strøget i Aarhus) blev der etableret guldsmedeværksted på 1. sal. Det er stadig på 1. sal ovenover forretningen i Aarhus, at guldsmedene sidder og arbejder. I dag beskæftiger Guldsmed Boye flere guldsmede, hvoraf en er specialiseret i at fatte stene. De er alle hverdage behjælpelige med faglig vejledning i forbindelse med reparationer, specialfremstillinger, forandringer af smykker mm.  

Nedenfor kan du læse mere om de services vi kan hjælpe dig med på værkstedet. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at besøge os i forretningen i Aarhus eller Silkeborg eller kontakte os pr. mail eller telefon.


Vores eget smykkedesign

Vi søger hele tiden at udvikle os, skabe og finde nyt og spændende smykkedesign til jer. Vi laver således på værkstedet egne smykkedesigns, som vi har samlet under mærket Boye Design. Vi orienterer os også mod udlandet og køber smykker ind fra spændende udenlandske leverandører. Disse smykker finder du under mærket Boye Jewelry. På værkstedet skaber vi også unikke vielsesringe af høj kvalitet - disse finder du under Boye Romance.