Få lavet huller i ørerne hos Guldsmed Boye i Aarhus & Silkeborg 


 Få skudt huller i ørerne hos Guldsmed Boye 


I forretningen i Aarhus skyder vi huller i ørerne med ørepiercingsystemet fra Inverness og i forretningen i Silkeborg skyder vi huller i ørerne med ørepiercingsystemet fra Blomdahl.  
 
I forretningen i Aarhus skyder vi både hul i øret i øreflippen og i den øverste del af øret (brusken). I forretningen i Silkeborg skyder vi kun huller i ørerne i selve øreflippen. 

Få trygt lavet huller i ørerne hos os 


Hvad enten du skal have lavet et eller to huller i ørerne, så kan vi hjælpe dig. At få lavet huller i ørerne skal være en tryg og behagelig oplevelse. Vores dygtige personale i forretningerne kan lave huller i ørerne sikkert, præcist og næsten smertefrit.   
Vi anvender to forskellige systemer til at lave huller i ørerne i vores forretning i Aarhus og Silkeborg. Læs nedenfor, hvordan det foregår.  

Dette skal du være opmærksom på

Hvis du skal have lavet huller i ørerne, skal du være opmærksom på følgende: 

  • Man skal være 7 år for at få lavet huller i ørerne hos os 
  • Er du under 18 år, skal du have en fuldmagt fra en forældre 

100% sterile og allergivenlige ørestikker 

Når vi laver huller i ørerne tager vi altid hul på en helt ny forseglet ørestikpakke. Ørestikkerne er derfor 100% sterile og risikoen for infektion er reduceret markant. De ørestikker du får skudt i er af allergivenlige materialer således at du ikke udvikler allergi af ørestikkerne.  

Hvordan foregår det, når jeg skal have lavet hul i øret? 

Når du kommer ind i forretningen for at få lavet huller i ørerne skal du første vælge hvilken ørestikmodel, du gerne vil have skudt i. Du kan vælge mellem flere forskellige ørestikker at få skudt i. Når du har valgt, vil ekspedienten først rense området, hvor ørestikken skal skydes i for at sikre, at det er helt sterilt inden der skydes hul. Herefter vil ekspedienten sætte en lille prik, så du kan godkende, at det er der, hullet skal være. Ekspedienten tager hul på en helt ny og steril pakke med en ørestik og skyder hul i øret på det aftalte sted. Som afslutning vil ekspedienten rense omkring ørestikken, som er skudt i. 


Hvor længe skal ørestikken sidde i? 

Har du fået skudt huller i ørerne med Inverness-systemet i forretningen i Aarhus anbefaler vi, at ørestikken bliver siddende i i 6 uger, hvis der er skudt hul i øreflippen. Har du fået skudt hul i øret i den øverste del af øret (brusken) anbefaler vi, at ørestikken bliver siddende i i 12 uger. Vi anbefaler, at du renser omkring ørestikken i hele perioden. Læs mere nedenfor. 
Har du fået skudt huller i ørerne med Blomdahl-systemet i forretningen i Silkeborg anbefaler vi, at ørestikken bliver siddende i i 6-8 uger når der skydes hul i øreflippen. Vi anbefaler, at du renser omkring ørestikken i de første 14 dage med de renseservietter du får med. Læs mere nedenfor. 
Dog skal du være opmærksom på, at dit hul i øret ikke vokser sammen igen. Dette er der større risiko for det første år efter du har fået skudt hul i øret. Derfor anbefaler vi, at du ikke går uden øreringe det første år, for at undgå det vokser sammen.   

Hvordan plejer jeg mine nye huller i ørerne? 

Vi anbefaler, at du renser dine nye huller i ørerne to gange om dagen - morgen og aften. Har du tilkøbt en rensevæske i forretningen i Aarhus bruges en vatpind dyppet i rigeligt rensevæske og du renser grundigt både foran og bagpå øreflippen omkring dit hul i øret. Drej øreringen mens du renser, men du skal ikke tage ørestikken ud. Vi anbefaler, at du renser omkring ørestikken i hele perioden.  
Har du fået renseservietter med fra vores forretning i Silkeborg renser du ligeledes foran og bagpå med servietten. Du skal bruge en ny serviet til hvert øre. Vi anbefaler, at du renser omkring ørestikken de første 14 dage af perioden og at du ikke drejer ørestikken rundt når du renser.  
Det er vigtigt, at du har rene fingre når du skal rense dine huller i ørerne. Vi anbefaler ikke, at du rører ved dine nye huller i ørerne på andre tidspunkter end når du skal rense dem.  


Kan jeg bruge ørestikkerne bagefter? 

Ørestikkerne, som vi bruger til at skyde huller i ørerne, har en ekstra skarp spids således, at det er så smertefrit som muligt når der skydes hul i dit øre med ørestikken. Netop fordi selve stikken er så spids anbefaler vi ikke, at du bruger ørestikkerne efterfølgende, da risikoen for at du kommer til at prikke et lille hul i huden enten omkring dit hul i øret eller indeni er større. Et brud på huden kan resultere i en infektion. Vi anbefaler derfor, at du ikke fortsætter med at bruge ørestikkerne, men begynder at bruge en alm. ørestik når dit hul i øret er helet.  

Hvor gammel skal man være for at få lavet huller i ørerne hos Guldsmed Boye 

Hos os skal man være fyldt 7 år før end vi laver huller i ørerne. Er du under 18 år skal du have en fuldmagt med fra en forældre.  


Hvad koster det at få lavet huller i ørerne 

I vores forretning i Aarhus koster det 350 kr. at få skudt to huller i ørerne og 200 kr. at få skudt et hul i øret. Du kan tilkøbe en rensevæske for 25 kr.  
I vores forretning i Silkeborg koster det 395 kr. at få skudt to huller i ørerne og 249 kr. at få skudt et hul i øret. Renseservietter til de første 14 dage er inklusiv i prisen. Ønsker du at tilkøbe en ekstra kasse renseservietter kan dette gøres for 59 kr. 

 Hvad gør jeg, hvis der er gået betændelse i mit hul i øret? 

Hvis dit øre begynder at blive rødt, varmt og/eller hævet, så kan det hjælpe at rense det en ekstra gang om dagen. Hvis det bliver ved med at være irriteret kan du prøve at holde en pause med at rense og lade dit hul i øret få fuldstændig ro. Hjælper det heller ikke, anbefaler vi, at du tager ørestikken ud og lader hullet i dit øre vokse sammen igen.