Køb løse diamanter

Siden 1946 har vi handlet med og vurderet diamanter. Vi har derfor stor faglig viden og ekspertise indenfor området og importerer selv diamanter fra autoriserede diamantforhandlere. Der medfølger altid et diamantbevis når du køber en diamant hos os, som dokumenterer diamantens carat, kvalitet og slib. Du kan derfor trygt købe en diamant hos os.  


Vi hjælper dig med at finde din diamant  

I vores forretninger har vi et udvalg af diamanter i forskellige carat, slib, kvaliteter og farver. Vi bestiller også løbende nye diamanter hjem, og vi vil derfor sagtens kunne hjælpe dig med at få en diamant hjem i en specifik carat, kvalitet og/eller slib. Kontakt os pr. telefon eller mail, så undersøger vi mulighederne for at få din drømmediamant hjem til dig.  

Der medfølger altid et diamantbevis til din diamant 

Når du køber en diamant hos os, så medfølger der altid et godkendt diamantbevis på diamantens ægthed, carat, kvalitet og slib. Dette bevis er det vigtigt du gemmer, så du altid har dokumentation for hvilken type diamant du har. I tilfælde af indbrud, eller hvis du på anden vis mister diamanten, så er denne dokumentation vigtig at kunne videregive til forsikringen.  

Hvad koster en diamant? 

Diamanter findes i næsten alle prisklasser, og du kan derfor købe en diamant for få hundrede kroner. Prisen på en diamant afhænger af diamantens størrelse (carat), kvalitet, farve og slib. Vi kan få næsten alle diamanter hjem og vi hjælper dig gerne med at finde lige den diamant, som egner sig bedst til det du søger.  

 


Diamanter med GIA certifikat   

Vi er officiel forhandler af diamanter med GIA certifikat. GIA er en forkortelse for Gemological Institute og America, som er verdens mest anerkendte nonprofit organisation, der arbejder med forskning og teknologi indenfor diamanter, ædelsten og perler. Et GIA certifikat er anerkendt verden over. Hver diamant, som er graderet af GIA, har lasergraveret et unikt nummer, som naturligvis også fremgår af det medfølgende GIA certifikat. Dette nummer kan du også slå op på GIAs egen hjemmeside, hvor du kan finde frem til certifikatet. Fra januar 2023 vil GIA dog udfase de fysiske certifikater og udelukkende gøre brug af online certifikater. Dette vil være en ekstra sikkerhed for dig, at du altid vil kunne finde tilbage til dit unikke certifikat til din GIA diamant. 
Vi har diamanter med officielle GIA certifikater i begge vores forretning, og vi vil sagtens kunne bestille en diamant hjem til dig i en specifik carat, kvalitet og/eller slibning efter dit ønske. Kontakt os endelig, så kan vi finde en pris til dig.  


Få isat en diamant i et smykke på vores eget værksted  

Har du købt en diamant hos os eller hos en anden forhandler, så hjælper vi dig gerne med at få den isat et eksisterende smykke eller skabe et helt nyt smykke til diamanten. Vi har eget guldsmedeværksted i forbindelse med vores forretning i Aarhus, hvor vores dygtige guldsmede gerne vil hjælpe dig med få skabet det helt rigtige smykke til din diamant. Du kan læse mere om vores værksted HER

Få isat flere diamanter i allianceringen  

En alliancering er en klassisk ringtype, hvor diamanterne sidder nede i selve ringskinnen. Allianceringen kan komme med én eller flere diamanter og nogle modeller kan også være udfyldt med diamanter hele vejen rundt i ringskinnen. I allianceringen kan der løbende isættes flere diamanter. Nogle vælger at få isat flere diamanter ved særlige mærkedage. F.eks. bryllupsdag eller hvis man får et barn. Allianceringen er også populær at bruge som vielsesring netop fordi der løbende kan isættes flere diamanter og man på den måde kan have sine minder i vielsesringen.