BERING

Forhandles i Guldsmed Boye Silkeborg.

Inspirationen til BERING Times ure kommer fra det arktiske landskabs enestående skønhed og storslåede natur. BERING Time er dansk design når det er bedst – de forener minimalistisk elegance med maksimal materialestyrke. Tidløst, smukt og bestandigt, som den evige is på Arktis. Find dit BERING armbåndsur her på siden eller besøg vores forretning i Silkeborg og prøv uret på.

BERING ure forhandler – stort udvalg af ure fra BERING

Her på siden finder du et stort udvalg af BERING ure til både ham og hende. Hvis du gerne vil se urerne, så skal du besøge vores forretning i Silkeborg, som forhandler urerne. Er du på jagt efter smykkerne fra BERING, så er vi desværre ikke forhandler af dem, men vi vil sagtens kunne bestille et BERING smykke hjem til dig, hvis det har din interesse. Kom ind i forretningen i Silkeborg eller tag kontakt til os pr. mail eller telefon, så finder vi en løsning.

BERING herreure & BERING dameure

Både online og i vores forretning i Silkeborg har vi et stort og varieret udvalg af både BERING dameure og BERING herreure. Så hvad enten du er på udkig efter et dameur fra BERING eller et herreur fra BERING, så finder du det hos os. Er der et bestemt ur, som du ikke finder i vores udvalg, så tag endelig kontakt til os, så vil vi undersøge, om vi kan bestille det hjem til dig. BERING designer ure for enhver smag både med stållænke og med læderrem. Du kan også få flere forskellige urskiver, som både kan variere i farve og form. BERING ure er fremstillet af førsteklasses materialer, som garanterer holdbarhed, og som understreger den minimalistiske designlinje, som kendetegner BERING Time ure. Inspirationen kommer fra den arktiske natur, hvilket tydeligt ses i de klare, strømlinede former og enkle elegance, som præger urkollektionen.

BERING ure af høj kvalitet til kvinder og mænd

BERING ure produceres i høj kvalitets rustfrit stål. Glasset i urerne er safirglas, som er særligt hårdt og dermed mindre følsomt overfor slag og ridser sammenlignet med f.eks. mineralglas og kvartsglas.

BERING ure historie – fra Arktis til minimalistiske ure

For BERING ures danske grundlægger Michael Witt Johansen har Arktis altid haft en stor betydning. Gennem Michaels barndom rejste hans far som forretningsmand til Grønland og Færøerne. Når han kom hjem viste han billeder og fortalte historier fra områderne, som dermed kom til at udgøre en stor og vigtig del af Michaels barndom. I voksenlivet sprang Michael Witt Johansens ven René Gross Kaerskov ud med faldskærm fra en helikopter over Nordpolen. Formålet med dette spring var, at sætte fokus på og skabe opmærksomhed omkring den globale opvarmning i forbindelse med begivenheden Earth Hour. På vej ned i springet tabte René Gross Kaerskov sit hjerte til de arktiske natur. De uendelige vidder af evig is, den rene isnende skønhed og de kølige farver. Både Michael Witt Johansen og René Gross Kaerskov har således en naturlig interesse for den arktiske natur. De ønskede at udvikle et design, som tog udgangspunkt i den arktiske skønhed. Sammen med en tredjemand, Lars Gram Skjønnemann, udviklede de BERINGS designkoncept “inspired by arctic beauty”, hvilket resulterede i en kombination af inspirationen fra det smukke Arktis og et moderne, tidløst dansk design.

BERING TIME – En hyldest til Vitus Bering

Der var aldrig tvivl om, hvilket navn de ville lancere urerne under. Det var oplagt for dem, at opkalde brandet efter den danske søfarer Vitus Bering, som en hyldest til hans eventyr. Vitus Bering sejlede i 1728 ud på en rejse, der førte ham gennem det nordlige polarhav og krydsede det stræde, der senere skulle få hans navn - Beringstrædet. Vitus Bering opdagede som den første europæer Alaska, og én af dette enestående og enorme områders fire tidszoner bærer hans navn – Bering Time.

Vis mere Vis mindre
BERING

Varer 1-20 af 40

Stigende
Side
pr side