By Birdie

Forhandles i Guldsmed Boye Aarhus og Silkeborg.

Smykkedesigneren Birdie Wendelboe har skabt sin helt egen stil. Hvor vi Skandinavien er vant til stringent minimalisme og ’less is more’, går Birdie Wendelboe i den helt modsatte retning med sine By Birdie smykker. Hvert enkelt smykke er som små kunstværker, ekstravagante i udtrykket med deres generøse brug af guld, oxideret sølv og en overflod af perler, ædelstene og diamanter af alle slags.

By Birdie smykker - håndsmedede smykker

De iøjnefaldende smykker fra By Birdie bliver designet af Birdie Wendelboe og smedet i hånden. Netop fordi de er håndsmedet er mange By Birdie smykker unikasmykker, da ikke to er ens. Alle hendes smykker er lavet i sterlingsølv og 14 karat guld, så du behøver ikke at bekymre dig om, om du udvikler allergi ved brug af smykkerne. Birdie Wendelboe er til det ekstravagante og anderledes og hendes smykker er et friskt alternativ til den enkle skandinaviske stil, som vi ellers ofte ser i smykkeverden. Hun ynder at give materialet tekstur og overflader og hendes smykker har derfor et råt og cool udtryk, som passer godt til dig, som ikke er så meget til det pyntede. By Birdie smykker er også prydet med smukke diamanter, perler og ædelstene i klare flotte farver. De mange sten og perler er med til at bløde op for den ellers rustikke stil og tilfører smykkerne et feminint touch, men stadig uden at det bliver for pænt og poleret. By Birdie anvender udelukkende ægte ædelstene og perler og netop derfor fremstår hvert smykke unikt, da ikke to ædelstene eller perler er ens. Du vil derfor få et helt unikt smykke, som ingen andre har magen til, når du køber et By Birdie smykke med en sten eller perle.

By Birdie Collection

By Birdie laver mange flotte kollektioner, som alle har unikke kollektionsnavne: Cullinan collection, Empire Collection, Manhatten Collection, Nordic Heritage Collection, Ocean Garden Collection, Renaissance Ballroom Collection, Shallow Seas Collection, Treasures Collection, Universe Collection, Urban Garden Collection, Victoria Collection, Waldorf Collection, Windsor Collection og Queen Collection. Det er ikke alle kollektionerne vi har, men vi kan altid bestille alle smykkerne fra de forskellige By Birdie Collections hjem. Hvis der er et specifikt smykke du leder efter, og du ikke finder det på vores side, så tag endelig kontakt til os, så undersøger vi mulighederne for at bestille det hjem til dig.

By Birdie ringe

By Birdie laver et væld af smukke ringe i både sølv og guld. Alle By Birdie ringe er designet i den ikoniske og letgenkendelige By Birdie stil, som er præget af en høj detaljerigdom og ekstravagance. By Birdie designer mange forskelligartede ringe. Lige fra de smalle ringe med små facetterede diamanter til brede ringe med ædelstene, perler og diamanter i mange faconer. By Birdie kombinerer gerne sølv og guld i sine ringe samt bruger oxidering som overflade for at skabe dybde og liv i ringen. Flere af ringene fra By Birdie er besat med diamanter og farverige ædelstene. By Birdies Victoria ringe, som er en del af Queens kollektionen, har netop en smuk og farvestrålende ædelsten i centrum. Men Louise ringen og Tribeca ringen har også flotte farverige ædelstene, så de er også et godt bud, hvis du gerne vil tilføje lidt farve til dit outfit. En ring fra By Birdie kan både bruges enkeltvis, men de er også flotte at kombinere. Enten på forskellige fingre, men også flere ringe på samme finger. Ved at sammensætte flere ringe kan du også skabe din helt egen stil.

By Birdie øreringe

Her på siden finder du et bredt udvalg af øreringe fra By Birdie, som kan bruges både til hverdag og fest. Hvad enten du er på jagt efter By Birdie ørestikker, By Birdie creoler eller By Birdie hængeøreringe, så finder du det her på siden. De mange fine øreringe fra By Birdie er også flotte at kombinere, hvis du f.eks. har flere huller i ørerne. På den måde, kan du skabe din helt egen personlige sammensætning, som kan afspejle din stil. By Birdies sammensætning af sølv, guld, diamanter, perler og ædelstene skaber det helt unikke udtryk, som både er råt, feminint og eksklusivt på samme tid. Indehaver og designer Birdie Wendelboe bruger også både champagnefarvede diamanter og rådiamanter i sine øreringe. Det er med til at give øreringene kant og personlighed samt understrege den velkendte By Birdie stil.

By Birdie Aarhus & Silkeborg

Vi forhandler de ekstravagante By Birdie smykker i vores forretning i både Aarhus og Silkeborg. Smykkerne er meget unikke og specielle, så hvis du gerne vil se smykkerne, så besøg en af vores to forretninger, hvor vi forhandler By Birdie smykker. Har vi ikke lige det smykke hjemme, som du har forelsket dig i, så kan vi sagtens bestille det hjem til dig. Hvis du vælger at bestille et By Birdie smykke hjem fra vores webshop, kan du selvfølgelig altid returnere det omkostningsfrit, hvis det ikke lever op til dine forventninger.

Vis mere Vis mindre
By Birdie

Varer 1-20 af 391

Stigende
pr side