byBiehl

Forhandles i Guldsmed Boye Aarhus og Silkeborg.

byBiehl er smukke, feminine smykker i sølv og guld til overkommelige priser. byBiehl sætter bæredygtighed højt og netop derfor er alle smykkerne også produceret i 100% genanvendt sølv og guld. Inspirationen til smykkerne kommer fra naturen, personlige fortællinger og de feminine linjer. byBiehl designer smykker, der betyder noget for kvinden, som bærer dem, og samtidig får hende til at føle sig smuk og feminin. Vi leverer selvfølgelig dit smykke i en original byBiehl-æske og flot pakket ind.

byBiehl bæredygtige smykker - 100% recycled

Det danske smykkebrand byBiehl blev stiftet i 2010 af Charlotte Biehl. Hun havde gennem længere tid forgæves søgt efter sofistikerede og feminine smykker i god kvalitet, der samtidig var til at betale. Derfor besluttede hun sig for at starte sit eget smykkefirma, byBiehl, der kunne tilbyde netop dette. Bæredygtighed betyder meget for Charlotte Biehl og derfor er byBiehl også påbegyndt deres grønne omstilling. Et af tiltagene er, at byBiehl smykker produceres i 100% genanvendt guld og sølv. Også deres æsker og gaveposer er bæredygtige og de arbejder i øjeblikket på at kunne anvende bionedbrydelige poser til opbevaring af smykkerne. byBiehl tror på, at vi alle kan være med til at gøre en forskel i den grønne omstilling. Derfor arbejder byBiehl også hver dag på at gøre deres smykker og processer mere bæredygtige. Når du køber et byBiehl smykke er du derfor medvirkende til at tænke mere bæredygtigt.

byBiehl Together, bybiehl Beautiful World og byBiehl Jungle Ivy

byBiehl har designet en lang række smykkeserier, som er meget populære. Inspirationen til smykkerne finder Charlotte Biehl i naturen, personlige fortællinger og feminine linjer. Charlotte Biehl udtaler selv: ”Jeg elsker at designe smykker, der betyder noget for kvinden, der bærer dem, og får hende til at føle sig smuk og feminin.” Især smykkeserierne Together, Beautiful World og Jungle Ivy er meget populære. Du kender måske allerede Together-smykkerne, hvor de små tændstikmænd holder hinanden i hånden. Serien er dedikeret til ethvert “os” - det at være sammen, holde hinanden i hånden - det giver livet mening. De små personer kan symbolisere dig og din partner, jeres familie, dine børn, dig og din veninde eller andre personer, som du holder af. Beautiful World smykkerne er designet som en hyldest til vores skønne jord. Det er et smykke for dig, der elsker at rejse og opleve verden. Det er for dig, der elsker mangfoldighed og alle de små skønne facetter vores verden har. Jungle Ivy smykkerne er en del af den grønne rejse, som byBiehl er på. For hvert solgt Jungle Ivy smykke planter byBiehl nemlig et mangrovetræ, som er verdens mest CO2-sultne træ. Kollektionen Jungle Ivy er inspireret af regnskovens lianer.

byBiehl forhandler – Guldsmed Boye Aarhus & Silkeborg

Vi forhandler de feminine smykker fra byBiehl i vores forretning i både Aarhus og Silkeborg. Du kan enten vælge at komme ind i en af forretningerne og se på smykkerne eller bestille byBiehl smykket hjem fra vores webshop. Finder du ikke lige det byBiehl smykke, som du har forelsket dig i, så kan vi sagtens bestille det hjem til dig.

Vis mere Vis mindre
byBiehl

Varer 1-20 af 324

Stigende
pr side