Dulong

Forhandles i Guldsmed Boye Aarhus.

Dulong Fine Jewelry er et eksklusivt dansk smykkebrand, der flere gange har leveret smukke, glamourøse kreationer til det danske kongehus. Håndværket er kompromisløst, mens designet er tidløst og klassisk, med en rå overflade og et væld af muligheder indenfor ædelstene og perler. De forskellige kollektioner bærer alle en rød tråd, der gør det muligt at kombinere dem og stadig bære et sammenhængende, men helt unikt look. Dulong er designet til den moderne, selvstændige, mode- og kvalitetsbevidste kvinde, der ønsker at udtrykke sin personlige stil.

Dulong Kharisma øreringe - de originale

Det mest ikoniske smykke fra Dulong Fine Jewelry er de klassiske Kharisma øreringe. Designet er tidløst og klassisk, men på en og samme tid også glamourøst. Kharisma øreringene kendes på deres smukke organiske kurve og den håndfilede overflade, der gør øreringene ikoniske og levende at se på. Kharisma øreringene findes i fire størrelser og i fire materialer – 18 karat guld, 18 karat hvidguld, sølv og oxideret sølv. De originale Kharisma øreringe fås i fire størrelser - Kharisma lille, Kharisma mellem, Kharisma stor og Kharisma mega. De skulpturelle øreringe findes også med brillanter, som giver et feminint og funklende tvist til de ellers meget enkle og klassiske øreringe. Kronprinsesse Mary bærer ofte de originale Dulong øreringe. Serien Kharisma indeholder også andre smykker end de ikoniske øreringe. I serien finder du også en Kharisma ring, Kharisma halskæde, Kharisma armbånd, Kharisma halsring og Kharisma armring. Så er du til matchende smykker, så er der rig mulighed for at kombinere Kharisma øreringene med andre smykker i samme serie.

Dulong øreringe og øreringe vedhæng

Dulong laver et væld af smukke smykker, men mest kendt er de for deres Kharisma-øreringe, som er blevet ikoniske for det danske smykkebrand. Til netop Kharisma øreringene har Dulong Fine Jewelry designet vedhæng, som kan sættes på øreringene. Ved at sætte vedhæng på dine øreringe kan du ændre udseendet på øreringene og derfor næsten føle, at du har fået et helt nyt par øreringe. Dulong vedhængene til øreringe er udført i 18 karat guld og sølv og ofte er de ædle materialer kombineret med glimtende diamanter, farverige ædelstene og unikke perler. De mange smukke vedhæng kan ofte ikke kun bruges på øreringe, men også på halskæder, hvilket kun åbner op for endnu flere muligheder for at skabe dit eget udtryk. Dulong har gennem årerne udvidet deres sortiment af øreringe vedhæng og du finder derfor både de klassiske Globe vedhæng til øreringe, med en enkelt ædelsten, samt de sofistikerede Balance, Glory og Glory Balance vedhæng til øreringe med to ædelstene, som balancerer overfor hinanden. Vi fører også de populære Bell og Anello vedhæng til øreringe. Udforsk de mange smukke øreringe vedhæng her på siden og find et sæt, som passer til dig og dine øreringe.

Dulong halskæde, Dulong ring og Dulong armbånd

Selvom Dulong er bedst kendt for deres karakteristiske Kharisma øreringe, så er Dulong meget mere end blot dem. Dulong favner også en bred og alsidig kollektion af både ringe, halskæder, halsringe, armbånd, armringe og øreringe. Alle har de den særlige rå og glamourøse overflade, som karakteriserer Dulong smykker. Tag et kig her på siden og udforsk de feminine og smukke serier som Dulong Piccolo, Dulong Anello, Dulong Thera og Dulong Glory. Alle Dulongs smykker produceres i Danmark, da det er her Dulong har fundet de dygtigste guldsmede. Det er også i Danmark at inspirationen til smykkerne kommer fra; det skandinaviske lys, naturens kraft og bevægelser og de kølige farver, der får nyt liv sammensat med varmt guld og sølv. Dulong anvender kun ubehandlede ædelstene. Det betyder, at stenene ikke er varmebehandlede, men at stenene har den farve, som er de er skabt med fra naturens hånd.

Dulong forhandler – Guldsmed Boye Aarhus

Guldsmed Boye i Aarhus er officiel forhandler af de eksklusive smykker fra Dulong. Du kan enten vælge at komme ind i forretningen og se på smykkerne eller bestille dit næste Dulong smykke hjem fra vores webshop. Finder du ikke lige det Dulong smykke, som du har forelsket dig i, så kontakt os endelig på telefon eller mail, så undersøger vi mulighederne for at bestille det hjem til dig. Vi leverer selvfølgelig dit smykke i en original Dulong æske og er det til en gave, så pakker vi det smukt ind. Vi sender fragtfrit til hele Danmark.

Vis mere Vis mindre
Dulong

Varer 1-20 af 173

pr side
Faldende

Varer 1-20 af 173

pr side
Faldende