Enamel

Forhandles i Guldsmed Boye Silkeborg.

Enamel betyder emalje og det er ikke en tilfældighed, da designer og indehaver af Enamel Copenhagen inkorporerer emalje i næsten alle sine smykker. Netop brugen af emalje adskiller Enamel Copenhagen smykkerne fra de andre modebrands på markedet, som også laver smukke smykker i sølv og forgyldt sølv. Det er designer Maria Rantzau, som står bag det populære smykkebrand Enamel Copenhagen og hendes mål med brandet er at skabe glæde gennem smukt design. 

Enamel smykker   

Smykkerne fra Enamel Copenhagen følger tidens trends og retning indenfor smykkeverden og er meget populært og moderne lige nu. Vi er derfor også rigtig glad for, at vi forhandler de ikoniske emaljesmykker i vores forretning i Silkeborg og online. Enamel Copenhagen laver et væld af smukke smykker og hvert år lancerer de flere kollektioner, som vi selvfølgelig forhandler. Er du derfor på jagt efter et Enamel armbånd, en Enamel halskæde, Enamel øreringe, Enamel øreringe hoops eller en Enamel halskæde, så finder du det hos os. Hvis der alligevel er en bestemt style, som du ikke finder i vores sortiment, så kontakt os endelig, så undersøger vi mulighederne for at skaffe det hjem til dig.  

Moderigtige emaljesmykker fra Enamel Copenhagen 

Marie Rantzau er kvinden bag smykkebrandet Enamel Copenhagen, som hun etablerede i 2012. Med sit smykkebrand ønsker hun at skabe en nyfortolkning af klassiske smykker – alle med et strejf af emalje. Deraf navnet Enamel Copenhagen. Smykkerne laves i sterling sølv og de forgyldte sølvsmykker er forgyldt med 18 karat guld. Stilen er moderne, farverig, legende og skandinavisk. Farver og former er nøje sammensat af Marie og hun følger altid de farver som ses i modebilledet i den pågældende sæson. Derfor vil du med et Enamel Copenhagen smykke kunne tilføje det lille farvetouch til din garderobe, som gør, at den følger tidens trend. Marie Rantzau er hele tiden på udkig efter inspiration til sine smykkekollektioner og er meget kreativ når hun udvikler nye Enamel smykker.  

Mix og match Enamel øreringe, Enamel armbånd & Enamel halskæde 

Smykkerne fra Enamel Copenhagen er skabt til at kunne kombineres. Der er ikke grænser for, hvordan smykkerne kan sammensættes og det er udelukkende dig, der bestemmer. Især Enamel Lola smykkerne er populære med deres små kugler af farvet emalje og de er fine at sætte sammen med andre mere klassiske smykker. Enamel Copenhagen smykkerne kan også mixes med smykker fra brands som Sistie, Izabel Camille, Hultquist, Jeberg Jewellery og Stine A. Alle er det smykkebrands, som følger tidens trends og skaber moderigtige smykker i sølv og forgyldt sølv.  

Forhandler af Enamel Copenhagen smykker 

Vi forhandler de populære og moderne smykker fra Enamel Copenhagen i vores forretning i Silkeborg og online. Vi har et bredt udvalg af Enamel armbånd, Enamel ringe, Enamel øreringe og Enamel halskæder, men er der et bestemt smykke, som du ikke finder i vores sortiment, så er du mere end velkommen til at kontakte os, så undersøger vi mulighederne for at få det hjem til dig. På vores webshop tilbyder vi fri fragt fra 249,-, så du kan nemt og bekevemt klikke dit næste Enamel smykke hjem til dig. Levede smykket ikke op til forventningerne, så kan du omkostningsfrit returnere det til os. Du kan læse mere om vores generelle handelsbetingelser HER. Du kan naturligvis også vælge click & collect, hvis du ønsker at afhente smykket i vores forretningen i Aarhus eller Silkeborg.

Vis mere Vis mindre
Enamel

Varer 1-20 af 167

Stigende
pr side