Festina

Festina forhandles i Guldsmed Boye Silkeborg.

Urmærket Festina har i mange år været kendt som et sportsbrand, der har haft en helt speciel forbindelse til Tour de France og cykelsporten generelt. Men Festina er meget mere end det. De laver stadig de populære sportsmodeller med fede funktioner, men de laver også modeure, som ikke kun taler til sportsfolk. Festina er derfor i dag mere et livsstilsbrand end et sportsbrand, som producerer lækre ure i høj kvalitet med en masse funktioner og detaljer. Køber du et ur fra Festina får du derfor et funktionelt kvalitetsur med mange detaljer og en iøjnefaldende urskive. Tag et kig her på siden og find dit næste ur fra Festina eller besøg os i vores forretning i Silkeborg, hvor du finder et udvalg af urene.

Kvalitetsure fra Festina siden 1902

Festina er et feteret urbrand, som har eksisteret siden 1902 og har, ligesom mange andre urbrands, rødder i Schweiz. Brandet har derfor en lang historie og tradition, og har alle dage været kendt for at producere funktionelle ure af høj schweizisk kvalitet i flot design. Urene kommer med et urværk af høj kvalitet, som er kendt for deres lange holdbarhed. Lænkerne laves i rustfrit 316L stål, hvilket gør dem meget holdbar og slidstærke. Er du derfor på jagt efter et armbåndsur, som du kan have i mange år, så går du ikke fejl af et Festina ur, da de ikke går på kompromis med kvaliteten, designet eller funktionaliteten.

Festina dameure med smukke detaljer

De fleste forbinder Festina med lækre og funktionelle sportsure. Men gennem årerne har Festina udviklet deres brand, og i dag producerer det kendte urbrand også en lang række modeure med mange smukke og feminine detaljer. Flere af Festinas dameure er pyntet med f.eks. glitrende Swarovski-krystaller, detaljerede urskiver samt flotte lænker og remme. Du kan derfor finde lige det ur, som passer til dig og din stil og gøre armbåndsuret til en central accessories.

Festina Tour de France ure

Måske du kender Festina fra verdens hårdeste cykelløb - Tour de France. Festina har i en årrække været officiel sponsor, hvilket har været med til at forme urbrandet til det de er i dag. Da Festina sponserede Tour de France lavede de hvert år et eller flere eksklusive Tour de France ure. Festina sponsorerer ikke længere Touren, og producerer derfor heller ikke Tour de France ure mere. I stedet laver de i dag hvert år et eller flere Special Edition Chrono Bike ure.

Festina Limited Edition / Special Edition ure

Hvert år laver Festina deres eksklusive Limited Edition Chrono Bike modeller, som kun sælges i et begrænset antal. Special Edition Chrono Bike urerne tager afsæt i Festinas historik og kærlighed til cykelsporten. Er du derfor på jagt efter et helt særligt ur, som ikke er allemandseje, vil et Chrono Bike Limited Edition ur helt klart være noget for dig. I vores forretning i Silkeborg er vi autoriseret Festina forhandler, og du finder derfor de unikke og detaljerige Special Edition ure i vores forretning.

Festina ure med læderrem, lænke og gummirem

Hvor Festina tidligere udmærkede sig ved primært at være et sportsbrand, så er Festina i dag et livsstilsbrand, som har et bredt og varieret udvalg af ure til både herre og dame. I deres sortiment finder du således både ure med læderrem, lænke og gummirem. Urene findes både i stål, gulddouble og i rosadouble og med urskiver i flere farver. Der er altså noget for enhver smag.

Vis mere Vis mindre
Festina

Varer 1-20 af 44

Faldende
Side
pr side