Georg Jensen

Forhandles i Guldsmed Boye Silkeborg.

Georg Jensen er dansk design og gedigent håndværk siden 1904. Georg Jensen er kendetegnet ved godt håndværk i ædle materialer som 18 karat guld og sterlingsølv. I årtier har Georg Jensen leveret populære smykkeserier som blandt andet Daisy, Moonlight Grapes og Mercy.

Georg Jensen smykker

Georg Jensen er kendt for deres klassiske og skandinaviske stil verden over. Mest kendt er Georg Jensen for deres sølvsmykker og Georg Arthur Jensen var da også sølvsmed og designede og producerede smykker, korpus og bestik i sølv. I dag leverer Georg Jensen de tidløse smykker i sterlingsølv og 18 karat guld. Georg Jensen anvender kun 18 karat guld fremfor f.eks. 8 karat guld og 14 karat guld, da smykkets kvalitet er altafgørende for Georg Jensen. I kollektionen af Georg Jensen sølvsmykker finder du både smykker i blankpoleret sølv, oxideret sølv og rhodineret sølv samt forgyldt sølv. I deres smykker bruger Georg Jensen også diamanter og ædelstene, som kun er med til at gøre Georg Jensen smykkerne endnu mere eksklusive. Georg Jensen står bag en lang række forskelligartede og smukke smykkekollektioner og smykkeserier. Flere af dem, er blevet så ikoniske, at de næsten er blevet synonym for Georg Jensen. Bl.a Georg Jensen Daisy smykkerne. Georg Jensen er også meget kendt for deres Fusionsringe, hvor man kan sammensætte flere ringe som et lille puslespil og på den måde skabe sin egen helt unikke ring. Fusionsringene laves i både 18 karat hvidguld, 18 karat guld og 18 karat rosaguld. Du kan også få dem både med og uden diamanter. En anden meget populære serie fra Georg Jensen er Moonlight Grapes, som udspringer fra Georg Arthur Jensens karakteristiske Art Nouveau stil. Vi har samlet alle de populære Moonlight Grapes smykker her. Georg Jensen skaber næsten alle former for smykker og her på siden finder du således både Georg Jensen ringe, Georg Jensen armbånd, Georg Jensen halskæder og Georg Jensen øreringe.

Georg Jensen – sølvsmed siden 1904

Georg Arthur Jensen har lagt navn til og grundlagt det verdensberømte brand Georg Jensen. Egentlig var Georg Arthur Jensen uddannet billedhugger fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, men det er for hans sølvsmedearbejde han er mest kendt. Georg Arthur Jensen begyndte at arbejde som sølvsmed som kun 14-årig, men hans vision var, at blive en stor billedhugger. Han blev færdiguddannet billedhugger i 1892 og udstillede i de efterfølgende år sine skulpturer rundt om i København. Efter en årrække, hvor han havde udfoldet sig kunstnerisk, åbnede han i 1904 en sølvsmedje i Bredgade i København. Forretningen blev hurtigt en kæmpesucces og i 1912 åbnede han den første Georg Jensen forretning i København. Allerede to år efter åbnede han endnu en forretning, men denne gang i Berlin. 1. verdenskrig ramte og også Georg Jensens forretninger lod sig mærke, men efter krigen vendte det igen, og han åbnede yderligere forretninger i Stockholm, Paris og London. Georg Jensens designmæssige stil skilte sig ud fra datidens romantiske ornamentering idet han lod sig inspirere af den ekstravagante Art Nouveau stil, som er kendetegnet ved sine simple organiske former. Den dag i dag er det stadig denne stil med de stiliserede blomster, fyldige vindrueklaser og rene linjer, som gennemsyrer smykkedesigns hos Georg Jensen. Georg Arthur Jensen designede produkter for Georg Jensen helt frem til sin død i 1935. Gennem årerne modtog han adskillige prestigefyldte designpriser for sit arbejde. Georg Arthur Jensens søn, Søren Georg Jensen, blev også uddannet billedhugger og sølvsmed og arbejdede som kunstnerisk direktør i Georg Jensen fra 1962-1974. I dag ejes Georg Jensen ikke længere af familien, men af koncernen Royal Scandinavia, som også ejer Royal Copenhagen. Georg Jensen repræsenterer dog de samme værdier og designlinje, som da Georg Arthur Jensen stod i spidsen for virksomheden og Georg Jensen er blevet synonym for dansk minimalistisk og klassisk design verden over.

Georg Jensen forhandler – Guldsmed Boye Silkeborg

Guldsmed Boye i Silkeborg er officiel forhandler af de klassiske Georg Jensen smykker. Guldsmed Boye har forhandlet Georg Jensen smykker lige siden sin begyndelse i 1946, hvor Viggo Boye Rasmussen åbnede værkstedsbutik i et kælderlokale i Viby. Erling Boye Rasmussen (2. generation) arbejdede også som nyudlært guldsmed på Georg Jensens værksted i København. Så samarbejdet mellem Georg Jensen og Guldsmed Boye går langt tilbage, og vi er stolte af, at have forhandlet de klassiske smykkedesigns fra Georg Jensen i 75 år. Er du på udkig efter et Georg Jensen smykke, så kan du enten vælge at komme ind i forretningen i Silkeborg og se på smykkerne eller bestille dit næste Georg Jensen smykke online. Finder du ikke lige det Georg Jensen smykke, som du har forelsket dig i, så kontakt os endelig på telefon eller mail, så undersøger vi mulighederne for at bestille det hjem til dig. Vi leverer selvfølgelig dit smykke i en original Georg Jensen æske med byttemærke og er det til en gave, så pakker vi det smukt ind. 

Vis mere Vis mindre
Georg Jensen

Varer 61-80 af 310

Stigende
pr side