Heiring

Forhandles i Guldsmed Boye Aarhus og Silkeborg.

Familiefirmaet Heiring har skabt et dansk smykkebrand, hvor den tidløse, klassiske elegance er i centrum. De producerer smykker efter devisen, at godt design kræver godt håndværk. Derfor leverer Heiring håndlavede smykker fremstillet med fokus på høj kvalitet og dansk produktion. Mest kendt er Heiring for de populære smykkeserier Feather, Guardian Angel og Dreamcatcher og alle tre serier finder du her på siden.

Håndlavede Heiring smykker, produceret i Danmark

Frits Heiring havde en drøm om at skabe tidløse smykker og etablerede i 1976 smykkefirmaet Heiring. I dag designes og produceres de fleste Heiring smykker stadig i Randers, og det er stadig familien Heiring, der står i spidsen for smykkevirksomheden. Heiring smykker er kendetegnet ved høj kvalitet og ædle materialer. Alle smykker produceres derfor i sølv og guld. Sølvsmykkerne er enten rhodineret, oxideret eller forgyldt. Det giver liv til smykket med de forskellige overflader og kombinationsmulighederne er mange. Brug dit Heiring smykke enten alene eller kombiner det med andre smykker fra samme Heiring smykkeserie eller fra flere forskellige smykkeserier. Her på siden og i Guldsmed Boye i både Aarhus og Silleborg har vi et stort udvalg af Heiring smykker, men finder du ikke lige det smykke du søger, så kontakt os endelig pr. mail eller telefon, så undersøger vi mulighederne for at bestille det hjem til dig.

Heiring vedhæng, Heiring fingerringe, Heiring øreringe mm.

Heiring har et stort udvalg af smykker, så hvad enten du leder efter Heiring vedhæng, Heiring fingerringe, Heiring øreringe, Heiring armbånd eller et andet smykke fra Heiring, så finder du det her hos os. Vi har mange flotte Heiring fingerringe i både sølv og forgyldt sølv, som er fine at bruge enkeltvis eller kombinere. Du kan skabe dit helt eget unikke udtryk ved at kombinere flere Heiring ringe eller ved at sammensætte en Heiring fingerring med dine egne ringe. Heiring laver også mange flotte vedhæng, som er fine at bære i både en lang og kort kæde. Tag f.eks. et kig på de populære Feather vedhæng i både rhodineret sølv, oxideret sølv og forgyldt sølv. Fjerene fra Heiring fås i flere forskellige størrelser og er søde at sammensætte i en kæde. Hvis du godt kan lide sæt, så indeholder den populære Feather serie også øreringe. Men det kan også være fint at kombinere Heiring øreringe og vedhæng fra to forskellige Heiring smykkeserier. Tag et kig her på siden eller besøg os i forretningen i Aarhus eller Silkeborg og find dit næste Heiring smykke.

Heiring Dreamcatcher, Heiring skytsengel & Heiring Feather

Heiring har lavet flere populære smykkeserier som f.eks. Dreamcatcher, Guardian Angel og Feather. Guardian Angel smykkerne fra Heiring er smykker med små fine skytsengle. En skytsengel siges at ledsage dig gennem hele livet og vogte over dig, så der ikke sker dig noget ondt. De populære Heiring skytsengle findes både i rhodineret sølv, oxideret sølv og forgyldt sølv, så der er noget for enhver smag. Forær en skytsengel fra Heiring til dig selv eller en du holder af, for at vise vedkommende, at du holder af hende eller ham. Heiring Feather smykkerne er måske den mest populære serie fra Heiring. Serien består både af fjer vedhæng, fjer øreringe, fjer ørestikker og fjer ring. Fjersmykkerne fra Heiring fås også både i rhodineret sølv, oxideret sølv og forgyldt sølv. Den diskrete og enkle fjer er sød at bruge alene, men Heiring Feather vedhænget er også rigtig fint at kombinere med andre vedhæng og derved kan du skabe et helt nyt udtryk. Indfang dine drømme med Heiring Dreamcatcher smykkerne. I serien med drømmefanger smykker finder du både øreringe, vedhæng og ringe. Med et Heiring Dreamcatcher smykke kan du få hjælp til at bevare dine gode drømme og få dem indfanget i smykket. Bær smykket som en fin reminder på dine drømme, ideer og visioner i livet, så du altid bliver mindet om dem.

Vis mere Vis mindre
Heiring

12 varer

Stigende
pr side