Julie Sandlau

Forhandles i Guldsmed Boye Silkeborg.

Smykkerne fra Julie Sandlau er kendetegnet ved sin underspillede elegance og luksuriøse udtryk. Julie Sandlau er primært kendt for sine fine øreringe i sølv og forgyldt sølv med farverige ædelsten og krystaller. Dog har de i 2022 også lanceret en eksklusiv kollektion i 14 karat guld med flotte hvide perler. Både de populære kvalitetssmykker i sølv og forgyldt sølv samt Eden-kollektionen i 14 karat guld finder du i vores forretning i Silkeborg og online.

Julie Sandlau smykker

Smykker fra Julie Sandlau er moderne luksussmykker i sølv, forgyldt sølv og 14 karat guld. De forgyldte smykker er forgyldt med 22 karat guld. I flere af Julie Sandlaus designs er der inkorporeret smukke ædelsten, krystaller og perler, som er nøje udvalgt. Smykkerne er skabt med et øje for hver en detalje og proces, så intet er overladt til tilfældighederne. Det er det organiske og feminine formsprog samt de smukke farver, der kendetegner Julie Sandlaus smykker. Til mange af smykkerne bruger Julie Sandlau en fin mat overflade, hvilket er med til at give smykkerne et eksklusivt og enkelt udtryk. Julie Sandlaus ambition er at skabe smykker, som kan mixes og matches og som skal give dig følelsen af at være elegant og smuk. Vi forhandler de mange flotte Julie Sandlau smykker i vores forretning i Silkeborg og online her på vores webshop.

Moderigtige smykker fra Julie Sandlau

Julie Sandlau har eksisteret i over 20 år (siden 2002) og har gennem årene formået at forny sig og vedblive at skabe moderigtige om end klassiske smykker til kvinder. Gennem årene har Julie Sandlau opbygget en forretning, hvor der er stor fokus på vores planet. Julie Sandlau tror på at være et ansvarligt, moderne og bevidst smykkefirma med respekt for deres ansatte. Det kommer bl.a. til udtryk ved at de bruger genanvendte ædelmetaller til deres smykker, for at undgå at der skal udvindes nyt guld og sølv fra miner og dermed spare på jordens ressourcer. Derudover anlagde Julie Sandlau allerede tilbage i 2005 deres egen fabrik i Hanoi (Vietnam), hvor CSR er en absolut kerneværdi. På fabrikken er der cirka 200 ansatte og både uddannelse, helbred og lige rettigheder vægtes meget højt. Deres fabrik har endda opstået at få det prestigefyldte certifikat Responsible Jewelry Counsil.

Julie Sandlau øreringe

Julie Sandlau skaber både halskæder, ringe, armbånd og vedhæng, men det er deres øreringe, som er mest populære. Sådan har det altid været og vi forhandler da også primært øreringene fra Julie Sandlau. Julie Sandlau skaber både øreringe, som er tiltænkt at skulle bæres som par og øreringe, som er tiltænkt at skulle bæres asymmetrisk. På den måde skaber Julie Sandlau smykker til både den klassiske kvinde og til hende, som er lidt mere modig. Designet af mange af Julie Sandlaus øreringe er centreret om ædelsten og krystaller i smukke farver. Med et par Julie Sandlau øreringe har du derfor mulighed for at tilføre lidt farve til din garderobe. Udover disse farverige øreringe laver Julie Sandlau også mange mere enkle designs, som enten indeholder hvide perle, glitrende zirkonia eller slet ingen sten. I vores forretning i Silkeborg og her på webshoppen finder du rigtig mange af de flotte Julie Sandlau creoler, ørestikker, kædeøreringe mm.

Julie Sandlau Prime smykker

Kender du Prime-kollektionen fra Julie Sandlau? Det er måske én af de mest populære kollektioner, som Julie Sandlau har lavet. Næst efter Tree of Life, som kan betegnes som et varemærke for Julie Sandlau, er Prime smykkerne meget populære. Kollektionen er kendetegnet med sine store smukke og farvestrålende cabochonslebne krystaller. Prime-smykkerne skal give dig en følelse af universets evighed og moderne glam. Et par Julie Sandlau Prime øreringe vil være den perfekte måde at tilføre lidt farve til dit outfit.

Julie Sandlau Eden jubilæumskollektion

I 2022 kunne Julie Sandlau fejre 20 års jubilæum. I den anledning lavede de en eksklusiv jubilæumskollektion i 14 karat guld med diamanter og ferskvandsperler. Den eksklusive kollektion hedder Eden og indeholder de meget moderne cluster-designs med perler og mere tidløse klassikere. Alle smykkerne i kollektionen kan styles på kryds og tværs, så der skal sammensættes et utal af luksuriøse sammensætninger.

Julie Sandlau forhandler

I vores forretning i Silkeborg forhandler vi de mange smukke smykker fra Julie Sandlau. Så hvad enten du er på jagt efter Julie Sandlau øreringe, Julie Sandlau ringe, Julie Sandlau vedhæng, så finder du det hos os. Vi har dog ikke så stort et udvalg af vedhæng, halskæder og ringe fra Julie Sandlau. Er der et helt særligt smykke, som du leder efter, men ikke finder i vores sortiment, så er du meget velkommen til at kontakte os, så vil vi meget gerne undersøge om vi kan få det hjem til dig. Både i vores forretning i Silkeborg og her på webshoppen finder du et bredt udvalg af såvel de mange klassiske designs fra Julie Sandlau som Tree of Life og Prime, men også de mange flotte nyheder, som løbende bliver tilføjet til kollektionen.

Vis mere Vis mindre
Julie Sandlau

Varer 1-20 af 216

Stigende
pr side