Mads Z

Mads Z forhandles i Guldsmed Boye Aarhus og Silkeborg.

Mads Z er kendt og elsket for sine mange funklende smykker i sølv og guld. Stilen er på en og samme tid moderne og klassisk, og hver sæson bliver kollektionen fra Mads Z udvidet med nye fine øreringe, armbånd og halskæder.

Mads Z smykker

Mads Z laver et væld af smukke og moderigtige smykker i sølv og guld. Mads Z inddeler deres smykker i forskellige kategorier/kollektioner; Gold Label, Silver Label, White Label, Crown, Luxury Rainbow, Me & My Angel, Essentials og Black Sun. Her på siden finder du et stort udvalg fra næsten alle kollektionerne, men er der et helt bestemt smykke, som du har forelsket dig i, men ikke finder her på siden, så tøv ikke med at kontakt os, så undersøger vi mulighederne for at bestille det hjem til dig. Alle kollektionerne indeholder både ringe, armbånd, halskæder og øreringe. Nedenfor kan du læse mere om, hvad der kendetegner de forskellige kollektioner.

Mads Z Silver Label

Silver Label kollektionen fra Mads Z indeholder elegante og klassiske smykker i sterlingsølv. Designmæssigt er kollektionen enkel og minimalistisk i sit formsprog, så hvis du søger et klassisk sølvsmykke, som ikke bliver umoderne, så finder du det helt sikkert her. Mange af smykkerne er helt enkle i sit udtryk uden stene eller andet, mens der på andre er tilføjet smaragder, rubiner og safirer. Silver Label er til kvinder i alle aldre, som foretrækker enkle minimalistiske smykker i sølv.

Mads Z Gold Label

Som navnet fortæller, så er Mads Z Gold Label en kollektion af guldsmykker. Smykkerne i guld fra Mads Z er udført i 14 karat guld og flere af dem er designet med funklende brillanter, smaragder, rubiner, safirer og andre ædelstene. Mads Z Gold Label kollektionen indeholder også de fineste guldsmykker med smukke ferskvandsperler. Guldsmykkerne er til hende, som er til det ekstravagante og eksklusive udtryk, og hvad enten hun er til ringe, armbånd eller halskæder i guld, så finder du det i Mads Z Gold Label kollektionen. Smykker i 14 karat guld kan holde sig smukke i mange år, hvis man passer godt på dem og sørger for at få dem efterset hos en guldsmed. Et guldsmykke fra Mads Z kan derfor være et smykke for livet og en helt perfekt gave at forære som markering af livets store begivenheder.

Mads Z White label

White Label kollektionen er minimalistiske og grafiske smykker i sølv og 8 karat guld. De stene, der er brugt i smykkerne, er primært zirkonia, hvilket er med til at give smykkerne et attraktivt prispunkt. Køber du et smykke fra Mads Z White Label kollektionen får du altså et smykke i ægte materialer til en relativ overkommelig pris. Smykkerne er til hende, der er er bevidst om tidens tendenser og interesserer sig for mode generelt og smykkemode i særdeleshed. White Label kollektionen indeholder både halskæder, øreringe, armbånd, fingerringe og øreringe, så der er noget for enhver smag.

Mads Z Crown

Crown er en serie af eksklusive diamantsmykker i et klassisk design udført i 14 karat guld og hvidguld. I Crown serien findes der både ringe, vedhæng og øreringe og alle har de funklende brillantslebne diamanter i kvaliteten Wesselton SI. Ringene fra Crown serien er klassiske diamantringe, som f.eks. kan bruges som forlovelsesringe. Crown kollektionen indeholder også klassiske diamantørestikker og vedhæng, som vil være smukke at give i gave til en helt særlig anledning.

Mads Z Luxury Rainbow

Er du vild med alle regnbuens farver, så er smykkerne fra Luxury Rainbow serien fra Mads Z lige noget for dig. Med sine funklende ædelstene i alle regnbuens farver skiller smykkerne sig ud fra mængden og gør positivt opmærksom på sig selv. Luxury Rainbow smykkerne er udført i 14 karat guld, og til at skabe regnbuen bruger Mads Z de ægte ædelstene; ametyst, ceylon safir, london blue topas, citrin, light swiss topas, peridot, pink safir, pink turmalin, rubin, blå safir og gul safir. Mest kendt er de to Luxury Rainbow ringe fra Mads Z, men kollektionen indeholder også farvestrålende armbånd, øreringe og halskæder.

Mads Z Me & My Angel – Sharing is caring

Me & My Angel er en kollektion af smykker, som er med til at gøre en forskel for børn og unge i Danmark. Mads Z ønsker med sine Me & My Angel kollektion, at støtte det store arbejde Julemærkefonden gør for at bekæmpe mobning, ensomhed og lavt selvværd hos børn og unge i Danmark. Derfor donerer Mads Z 50 kr. for hvert solgt smykke fra Me & My Angel kollektionen. Me & My Angel kollektionen indeholder både halskæder og øreringe i sølv, forgyldt sølv og 14 karat guld. En af halskæderne er designet som en amulet, hvor selve englen kan prikkes ud. På den måde kan du enten forære englen eller amuletten med silhuetten, til en der står dig nær, som et symbol på jeres samhørighed. Det kunne f.eks. være til en sød veninde, din mor, søster eller måske til dit barn.

Mads Z ringe, halskæder, øreringe & armbånd

Som beskrevet ovenfor skaber Mads Z en række unikke kollektioner/serier af smykker i ægte materialer som sølv og guld. Fælles for dem alle er, at stilen afspejler tidens trends men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dyk ned i en funklende verden af Mads Z armbånd, Mads Z halskæder, Mads Z ringe og Mads Z øreringe og find lige det smykke, som fuldender dit look og gøre noget ekstra for dig.

Hvem står bag Mads Z?

Manden bag smykkebrandet Mads Z hedder Mads Ziegler. Mads Ziegler har gennem 25 år udlevet sin passion for smykker, og udtrykt sin forkærlighed for de ædle materialer. I 2015 startede han sit eget unikke smykkebrand, Mads Z, som formår at levere feminine klassiske designs, som samtidig er med på tidens trends. Hvis du synes, at du genkender efternavnet Ziegler, så er det sandsynligvis fordi du tidligere har stiftet bekendtskab med smykkebrandet Kranz & Ziegler. Mads Ziegler var da også en af hovedmændene bag det kendte smykkemærke, men i dag satser han 100% på sit eget smykkebrand Mads Z.

Mads Z forhandler i Aarhus & Silkeborg

Vi forhandler de populære smykker fra Mads Z både her på vores webshop, men naturligvis også i begge vores forretninger. Bor du således i eller omkring Aarhus eller Silkeborg, og søger en forhandler af Mads Z smykker, så kom ind forbi. Er der et helt særligt smykke fra Mads Z, som du søger, men ikke finder hos os, så undersøger vi selvfølgelig mulighederne for at bestille det hjem til dig.

Vis mere Vis mindre
Mads Z

Varer 81-100 af 820

Stigende
pr side