Nordgreen

Nordgreen forhandles hos Guldsmed Boye i Silkeborg.

Nordgreen går ikke på kompromis med hverken design eller bæredygtighed. Det er derfor den anerkendte designer Jakob Wagner, der står bag de stilsikre, klassiske og enkle designs, som kendetegner urene fra Nordgreen. Samtidig er bæredygtighed en mærkesag for Nordgreen, og de arbejder derfor hver dag på at øge deres CSR-indsats. Du kan også være med til at støtte bæredygtigheden ved køb af et ur fra Nordgreen, da du selv kan gå ind og vælge den sag, som Nordgreen skal støtte på baggrund af dit køb af et ur.

Dansk urbrand med fokus på bæredygtighed og socialt ansvar

Nordgreen blev stiftet i 2017 af Pascar Sivam og Vasilij Brandt. De havde en vision om at etablere et urbrand, som kunne forene bæredygtighed med funktionelt og æstetisk design. Sammen med den anerkendte designer Jakob Wagner skabte de en kollektion af designerure, som alle gennem Nordgreens Giving Back Program understøtter nogle af de sundheds-, uddannelses- og miljørelaterede udfordringer, som vi som internationalt samfund står overfor. Når du køber et ur fra Nordgreen kan du derfor vælge at støtte et af de tre initiativer, som Nordgreen har udvalgt – rent drikkevand, uddannelse til børn eller beskyttelse af regnskoven. For at donere til en af de tre sager, skal du bruge det unikke serienummer på uret, som du finder på urets bagside, samt dit Certificate of Autenticity, som ligger i urets æske. Klik dig ind på Nordgreens hjemmeside, hvor du skal indtaste den præcise kode både med “-” og det store bogstav til sidst.

Nordgreen dameure & herreure af Jakob Wagner

Nordgreen designer og producerer ure til både mænd og kvinder. Alle urene er i Nordgreens velkendte og stilrene design, hvor der er tænkt over hver en detalje. I sortimentet finder du også de populære ure fra Nordgreens designersamarbejder med musikeren Christopher og modellen Mathilde Gøhler. Alle urene er designet af den anerkendte designer Jakob Wagner, som bl.a. har designet for anerkendte brands som Bang & Olufsen og Hay. Jakob Wagners talent for design blev også i 2020 belønnet, da han og Nordgreen vandt Red Dot Award i kategorien Product Design.

Nordgreen Native, Pioneer & Philisopher

Nordgreen designer flere forskellige urserier som Philisopher, Native og Infinity. Alle er de kendetegnet ved Jakob Wagners stilsikre design. Derudover kommer alle urene med mulighed for at du selv kan udskifte remmen, så du kan tilpasse dit ur til dit outfit. Vælg mellem remme i ægte læder, mesh-remme eller stållænker. Pioneer kollektionen er en hyldest til den danske tradition for “Science for Humanity”, hvor danskerne i flere generationer har ydet en betydningsfuld indsats for at forbedre menneskeheden vha. videnskabelige tiltag. Dette er vindmøllerne et eksempel på, hvor danskerne spiller en central rolle i udviklingen af vindenergi. Således er den røde spids på viseren en hyldest til de danske vindmøller, der også bærer en rød spids. Philisopher urerne til både dame og herre er helt specielle med deres todelte urskive og asymmetriske visere, som skal få dig til at overveje tid på en anden måde. Urerne i Native serien definerer klassikeren på ny med sit sofistikerede simple design og diskrete detaljer.

Nordgreen ure forhandler i Silkeborg

Vi forhandler de stilsikre ure fra Nordgreen i vores forretning i Silkeborg og online. Så hvis du gerne vil prøve et af urene på, så besøg os i forretningen i Silkeborg. Finder du ikke lige den model du søger, så kontakt os endelig, så undersøger vi mulighederne for at bestille det hjem til dig.

Vis mere Vis mindre
Nordgreen

Varer 1-20 af 31

Faldende
Side
pr side