OLE LYNGGAARD COPENHAGEN ringe

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er kendt og elsket for deres smykkedesigns og især deres ringe er meget populære. En Ole Lynggaard ring er mere end bare en ring, det er et lille kunstværk til din finger. Ole Lynggaard spænder stilmæssigt bredt i deres ringdesigns - fra de helt enkle ringe til de mere pompøse statement ringe. Ringene fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN laves i både guld og sølv. Alle deres guldringe er i 18 karat guld, så der er bestemt ikke gået på kompromis med materialekvaliteten.

Ole Lynggaard ringe i sølv og 18 karat guld

Vi er officiel forhandler af OLE LYNGGAARD COPENHAGEN og i begge vores forretninger har vi en eksklusiv shop in shop. Her præsenterer ringene sig på smukkeste vis, og du kan se dem sammen med resten af kollektionen. Vi har ikke alle ringe fra Ole Lynggaard i forretningen eller online, men vi har et meget stort udvalg af både Ole Lynggaard ringe i sølv og Ole Lynggaard ringe i guld. I vores sortiment finder du således både Ole Lynggaard ring sølv, Ole Lynggaard ring guld og Ole Lynggaard ring hvidguld. Hvis der er en ring, som du har forelsket dig i, men som vi ikke har, så undersøger vi selvfølgelig muligheden for at bestille den hjem til dig. Mange ringdesigns fra Ole Lynggaard indeholder funklende diamanter. I nogle ringe sidder der kun en enkelt diamant, mens der i andre sidder en hel række eller ringen er paveret med diamanter. En Ole Lynggaard ring med diamanter er virkelig noget helt særligt, og der vil helt sikkert blive lagt mærke til dig, når du har din Ole Lynggaard ring med diamanter på. Men vælger du en Ole Lynggaard ring med diamanter, så anbefaler vi altid, at du cirka en gang om året får den efterset af en guldsmed for at sikre, at fatningerne ikke er blevet slidte eller beskadigede ved brug.

Populære Ole Lynggaard ringe

Ole Lynggaard laver rigtig mange ringe, men nogle af de mest populære er Ole Lynggaard ring nature, Ole Lynggaard ring leaves og Ole Lynggaard cushion ring. I vores sortiment finder du selvfølgelig disse ringe og mange flere.

Ole Lynggaard ring Nature

Charlotte Lynggaard og Ole Lynggaard, som designer ringene, er i høj grad inspireret af naturen. Nature serien er selvfølgelig ingen undtagelse, hvilket også lægger i navnet. Nature ringe, er lige som resten af Nature kollektionen, inspireret af træer og planters teksturer og konturer. Nature ringene findes både med den velkendte matte satinerede overflade eller med den funklende diamant-pavé. De populære og anvendelige Nature-ringe findes i flere bredder og laves selvfølgelig i både sølv, guld, hvidguld og rosaguld. En Ole Lynggaard Nature ring er flot at bruge alene, men du kan også skabe et helt unikt udtryk, ved at kombinere flere – enten på samme hånd eller på samme finger.

Ole Lynggaard ring Leaves

Har du også forelsket dig i de skulpturelle Leaves ringe fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN? Det er Charlotte Lynggaard, der står bag det ikoniske design af Leaves ringene. Kollektionen er en samling af smukke naturalistiske blad-smykker, og især Leaves ringene er noget helt særligt. Leaves ringene findes i både sølv, guld, hvidguld og rosaguld og i to forskellige bredder. Begge har et design, hvor et smukt blad smyger sig om din finger. Begge bredder af Leaves ringen kan naturligvis bruges på lige den finger du ønsker, men man ser ofte Charlotte Lynggaard og andre i mediebilledet bære den bredde Leaves ring på pegefingeren. Helt klassisk laves Leaves ringene med den matte satinerede overflade, som understreger bladet form. Men for relativt nylig lancerede OLE LYNGGAARD COPENHAGEN en lille kollektion af Leaves smykker med funklende diamanter. Leaves ringen med diamanter giver et eksklusivt tvist til de enkle og skulpturelle Leaves smykker.

Ole Lynggaard cushion ring

Cushion ringen fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er til dig, der søger en statementring, der bliver lagt mærke til. Cushion ringen har et kompromisløst design og udstråler styrke i al sin enkelhed. Den iøjnefaldende ring kommer med de fineste ædelstene i smukke farver som centersten. Forelsk dig således i Cushion ringen med den sarte blush månesten, den varme røgkvarts eller den dybe london blue topas. Er grøn lige din farve, så laves Cushion ringen også med den smukkeste grønne peridot. Cushion ringen laves både med og uden en krans af brillanter rundt om centerstenen, og det er en smagssag, om man er til det eller ej.

Vis mere Vis mindre
OLE LYNGGAARD
Filtrering

Varer 1-20 af 151

Faldende
pr side