Sistie

Sistie er et nyt ungt brand, som laver moderigtige smykker i rhodineret og forgyldt sølv til gode priser. Smykkerne har kant, en høj grad af personlighed og er inspireret af de unge selv. Det er stifteren af det danske smykkebrand Izabel Camille, der står bag Sistie. Hun har to teenagepiger, og det var ønsket om at skabe et univers til de to søstre, samt et søsterbrand til Izabel Camille, der har dannet grobund for Sistie. Sistie har en ambition om at være mere end bare endnu et smykkebrand. De vil skabe et brandunivers, hvor du kan udtrykke dig kreativt sammen med andre uanset kultur og baggrund. Eneste “krav” er, at du er vild med smykker, og det du kan udtrykke gennem dem. Sistie ønsker at få de unge i tale og skabe et forum, hvor du kan gå i dialog med andre om det at være ung i dag, kreativitet, karrierevalg, udfordringer, drømme, mål og tabuer. Sistie sætter således dagsordenen for fremtidens kreative univers, hvor de unge kvinder er i centrum. Vil du være med?

Sistie smykker

I Sisties kreative smykkeunivers er der både halskæder, øreringe, ringe og armbånd. Smykkerne kan kombineres på et utal af måder, så det er kun din kreativitet og personlige stil, der sætter grænser. De uendelige kombinationsmuligheder giver dig også mulighed for at udtrykke dig gennem din helt unikke sammensætning. Øreringene sælges enkeltvis, så du selv kan vælge om du vil være klassisk og have de samme øreringe i begge ører eller om du vil kombinere forskellige styles. Det er kun dig, din smag og personlighed, der bestemmer, hvordan smykkerne skal sammensættes. Lige nu er det meget moderne at stacke sine halskæder, hvor du bruger flere halskæder sammen - måske også i flere længder. Sistie halskæder er helt perfekte til dette, og du kan både sætte halskæder med og uden vedhæng sammen. Er du mere til det enkle udtryk er halskæderne også super flotte at bruge enkeltvis.

Sistie ringe

Sistie laver mange fine ringe, som både kan bruges enkeltvis eller sammensættes. Ringene fra Sistie kan justeres i størrelsen, så du kan få den til at sidde helt perfekt på din finger. Dog skal du være forsigtig, når du justerer størrelsen. Det kan være fristende at justere ringen alt efter hvilken finger du gerne vil bruge lige den dag, men vi anbefaler, at du fra begyndelsen vælger, hvilken finger du gerne vil bære ringen på, og så justerer den derefter. Hvis du justerer den ofte vil dette slide på ringen, og i værste fald kan du risikere at ringen knækker.

Sisties designsamarbejder

Sistie er smykker inspireret af unge kvinder, men mange af smykkerne er også designet af trendsættende unge kvinder. Sistie indgår designsamarbejder med influenceres, skuespillere, musikere og sportsstjerner - altså unge kvinder med drømme, ambitioner og visioner. Lige nu kan du bl.a. finde de populære smykker fra samarbejdet med Olivia Dahl, Silke Kristensen, Mia Emilie og Melissa Bentsen. Bliv Sistie smykkedesigner Sistie indgår ikke kun designsamarbejder med kendte unge kvinder. Du kan også bidrage til deres kreative univers og blive gæstedesigner. Sistie afholder med jævne mellemrum designdage, fotodage og designkonkurrencer, som er åbne for alle. Så måske du også skal indgå i deres fællesskab og skabe et smykke med karakter.

Vis mere Vis mindre
Sistie

Varer 1-20 af 134

Stigende
pr side