Spirit icons

Forhandles i Guldsmed Boye Aarhus og Silkeborg.

Det danske smykkebrand Spirit Icons er kvalitetssmykker i sølv og guld i skandinavisk enkelt design tilsat funklende sten. Designerne og grundlæggerne Tim og Daniel har fokus på at skabe smykker til alle typer kvinder, som fremhæver deres skønhed og personlighed. Smykkerne og kollektionerne kan kombineres på et utal af måder, hvilket igen giver kvinder mulighed for at udtrykke deres personlighed gennem deres smykkevalg. Spirit Icons er smukt designede kvalitetssmykker i ægte materialer til overkommelige priser. Dyk ned i Spirit Icons smykkeunivers her på siden eller besøg os i en af vores to forretninger i Aarhus eller Silkeborg.

Spirit Icons smykker

Smykkerne fra Spirit Icons er moderne og tidløse og alle i høj kvalitet. Stilen er skandinavisk og hver sæson lancerer Spirit Icons flere kollektioner af fortryllende smykker i både sølv og guld. I flere af smykkerne fra Spirit Icons er der isat sten, som alle er håndfattede under mikroskop og af klareste kvalitet. Kollektionerne indeholder både spinkel og diskrete smykker samt større statement smykker, så der er noget for enhver smag. Smykkerne kan bruges enkeltvis eller kombineres på et utal af måder alt efter hvilket look du ønsker. Spirit Icons sølvsmykker er altid lavet i 100% genanvendt sølv. Alle styles i sølvkollektionen kan altid fås i fire forskellige farver: rhodineret, 18 karat forgyldt, 18 karat rosaforgyldt, sort ruthineret. Vi har ikke alle styles i alle farver hverken på webshoppen eller i forretningerne, men vi kan altid bestille det til dig.

Spirit Icons ringe, halskæder, øreringe og armbånd

Spirit Icons laver et væld af forskellige smykker, så hvad enten du er på jagt efter en Spirit Icons ring, Spirit Icons halskæde, Spirit Icons øreringe eller Spirit Icons armbånd, så finder du det hos os. Har vi ikke lige det smykke hjemme, som godt kunne tænke dig, så kontakt os endelig, så undersøger vi muligheden for at bestille det hjem til dig. Spirit Icons ringe er flotte at bruge enkeltvis, men de er også superflotte at kombinere. Enten flere på samme finger eller flere på samme hånd. Det samme gælder deres armbånd og halskæder, hvor du også kan skabe dit helt eget personlige udtryk ved at kombinere flere. Især i efterårs- og vintermånederne er det rigtig pænt at bruge nogle af statement-smykkerne eller kombinere flere smykker til din kraftige strik.

Designet i Danmark og inspireret af naturen

Det er Tim og Daniel, der står bag det danske smykkebrand Spirit Icons. Det etablerede Spirit Icons tilbage i 2013 på baggrund af et ønske om at skabe kvalitetssmykker til kvinder, der vil føle sig unikke og kunne skabe deres egen personlige stil. Hos Spirit Icons hentes der ofte ny inspiration i naturen, og du vil derfor ofte kunne genkende naturmotiver i i flere af smykkerne. Dog er Spirit Icons tro mod deres minimalistiske og skandinaviske designstil, hvilket skaber en fin kontrast og balance mellem det rå og det feminine. Udover naturmotiver, bliver der også designet med klassiske elementer. De populære stjernetegnssymboler kan findes i det store udvalg af Spirit Icons øreringe. Gå på opdagelse i de mange øreringe, ringe, halskæder og armbånd, mix og match de forskellige elementer, og find det der passer perfekt til dig.

Vis mere Vis mindre
Spirit icons

Varer 1-20 af 764

Stigende
pr side