Stine A

Stine A forhandles i Guldsmed Boye Aarhus.

Stine A er et dansk smykkebrand, som skaber smukke moderne smykker i et feminint og farverigt design. Stine A Johansen er designeren og skaberen bag de populære smykker med de unikke detaljer. Hendes populære små kunstværker er feminine med rå og klassiske undertoner. Smykkerne kan kombineres på et utal af måder og især Stine A øreringene er populære. Hos os finder du et stort udvalg af de farverige smykker, som kan fuldende dit look, til en overkommelig pris.

Stine A smykker – kreativt design til overkommelige priser

Har du også forelsket dig i de flotte smykker fra Stine A? Hos os finder du et stort udvalg af både halskæder, armbånd, ringe og de populære øreringe fra det moderigtige danske smykkebrand. Flere gange årligt skaber Stine A legende og farverige smykkekollektioner, der supplerer den eksisterende kollektion på smukkeste vis, og giver endnu flere muligheder for at skabe sit helt eget smykkelook. Stine A smykker laves i både sterlingsølv og forgyldt sterlingsølv, så der er noget for enhver smag. Smykkerne er kreativt udformet og priserne er overkommelige, selvom der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Stine A øreringe

Måske du kender Stine A for deres fine øreringe? Det er nemlig især de finurlige og anderledes øreringe, som er populære. Hos Stine A er øreringe nemlig taget til et nyt niveau, og på en legende måde formår designeren at skabe små kunstværker, som kan pryde øret. Stine A laver både ørestikker, ørehængere, creoler mm. Faktisk kan du også få nogle helt specielle behind ear ørevedhæng, som kan tage dit look til et helt nyt niveau. Alle Stine A øreringe sælges enkeltvis, så du har mulighed for at sammensætte dit helt eget personlige udtryk. Ønsker du dig et par øreringe fra Stine A, så skal du blot huske at lægge to øreringe i din indkøbskurv.

Armbånd, halskæder og vedhæng fra Stine A

Selvom Stine A er kendt og elsket for deres øreringe, og det væld af kombinationsmuligheder, der kan lade sig gøre, så laver Stine A også mange andre smukke smykker. Disse har samme karakteristiske formsprog, og passer derfor perfekt til øreringene. Dyk ned i vores store sortiment af Stine A halskæder, armbånd, vedhæng og ringe. Også i disse smykker er Stine A ikke bange for at bruge farver i form af emalje, sten og perler og hun laver bl.a. de smukkeste armbånd med perler.

Grundlægger og designer Stine A Johansen

Personen bag Stine A Jewelry er Stine A Johansen, deraf brandnavnet. Hun er en kreativ ildsjæl, der elsker smykker. Hun har en legende tilgang til livet og er altid smilende og fuld af ideer. Hun elsker designprocessen, og som den kreative person hun er, så kræser hendes tanker altid om nye designs. Stines personlighed skinner i høj grad igennem i hendes smykkedesigns, som skiller jeg ud ved at være legende, anderledes og nytænkende på en sjov, kreative og feminin måde. Stine er heller ikke bange for at bruge farver, hvorfor hendes smykker er prydet med de smukkeste sten, perler og emalje. Stine elsker at skabe, udvikle og forny sig, hvilket afspejler sig i hendes designs, som kan mixes og matches på kryds og tværs.

Stine A forhandler i Aarhus

I vores forretning i Aarhus forhandler vi de fine smykker fra Stine A. Vi har et stort udvalg af både øreringe, halskæder, ringe, armbånd og vedhæng fra det populære danske smykkebrand. Så kom ind i forretningen og se smykkerne og prøv dem på, så du kan få en fornemmelse for lige præcis den sammensætning af Stine A smykker, som du godt kunne tænke dig. Er der et helt særligt smykke du godt kunne tænke dig, men som vi ikke forhandler, så kontakt os endelig, så undersøger vi mulighederne for at bestille det hjem til dig.

Vis mere Vis mindre
Stine A

Varer 81-100 af 130

Stigende
pr side