Funky Stars fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN

Funky Stars er en helt ny kollektion af funklende stjerneøreringe og -vedhæng fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN. Inspirationen kommer fra universet og det kosmiske rum, hvor stjerne funkler om kap. Både stjerneørestikker og -vedhæng er skabt af hvide funklende diamanter, som er omsluttet af 18 karat guld. En eksklusiv ny kollektion designet af Charlotte Lynggaard, som du nu kan opleve i begge vores forretninger og online.  

En stjernehimmel af eksklusivt design 

Måden Funky Stars smykkerne er udformet på giver både ørestikker og vedhæng en flerdimensionel struktur, som er sammensat af lag af brillantslebne diamanter, der funkler fra enhver vinkel. De funklende stjerner er designet af Charlotte Lynggaard og kollektionen er et unikt design, som lige ligger på grænset af, hvad der er muligt håndværksmæssigt.  


Komplekst håndværk  

Funky Stars smykkerne er eksklusive diamantsmykker i bedste kvalitet. Hvert Funky Stars smykke indeholder et væld af diamanter i flere størrelser. Håndværket bag kollektionen er komplekst og kompromisløst og det giver smykkerne et helt unikt og ekspressivt udtryk. For at skabe illusionen af endeløs elegance og funklende diamanter, er der i kollektionen anvendt diamanter, som har en diameter helt ned på 0,5 mm. Disse anvendes i spidserne af stjernerne og vedhængene. Kollektionen er et mesterværk ud i godt guldsmedehåndværk, hvor der ikke er gået på kompromis med designet. 


Unikke kombinationsmuligheder 

Funky Stars kollektionen indeholder tre ørestikmodeller samt 2 vedhængmodeller. Funky Stars ørestikkerne findes både i str. small og medium. Derudover indeholder kollektionen de eksklusive Funky Shooting Stars ørestikker, hvor ørestikken har en “hale” af diamanter, som giver illusionen af et stjerneskud på din øreflip. Alle ørestikker kommer med en unik højre og venstre ørestik således at designudtrykket er optimalt på hvert øre. Alle Funky Stars ørestikker kan købes som både par og enkeltvis, hvilket giver dig mulighed for at bære dem symmetrisk eller kombinere to forskellige. Udover Funky Stars ørestikkerne indeholder kollektionen også to eksklusive vedhæng, som i kombination med ørestikkerne skaber et helt unikt smykke. Funky Stars vedhænget findes både med 5 takker eller 9 takker. De to vedhæng giver et vidst forskelligt udtryk til Funky Stars ørestikkerne og de skal opleves på.