Young Fish & Under the Sea

Nyheder fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN

Dyk ned i havets dyb og oplev et kreativt univers i form af Sofia Lynggaard Normanns to helt nye debutkollektioner for familievirksomheden OLE LYNGGAARD COPENHAGEN. Young Fish og Under the Sea er resultatet af Sofias facination af livet under havets overflade. Du finder Under the Sea smykkerne i begge vores forretninger og Young Fish kollektionen i vores forretning i Aarhus. 

 

Et helt nyt univers fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN

Young Fish og Under the Sea er to helt nye kollektioner fra det danske smykkehus OLE LYNGGAARD COPENHAGEN. Begge kollektioner er unikke i både formsprog og håndværk og inspireret af den forunderlige verden under havets overflade. 


Ny designer - Sofia Lynggaard Normann

Som barnebarn til Ole Lynggaard og datter af Charlotte Lynggaard er Sofia Lynggaard Normann tredje generation af designere hos smykkehuset OLE LYNGGAARD COPENHAGEN. 

Sofia blev helt officielt en del af familievirksomheden i 2018, hvor hun på helt nært hold har studeret håndværket bag smykkerne, skabt digitale kampagner, vinduesudstillinger og forskellige visuelle udtryk, der er blevet brugt i markedsføringen. Hendes hjerte banker således for design og formgivning, hvilket i høj grad kommer til udtryk i hendes to helt nye debutkollektioner. 

Havet som inspirationskilde

Ligesom sin mor og morfar er Sofia betaget af naturen, Hvor Ole og Charlotte Lynggaard primært har været inspireret af naturen på landjorden dykker Sofia ned under havets overflade for at finde sin inspiration. Det er blevet til kollektionerne Young Fish og Under the Sea. Sofia er betaget af havets forunderlige verden og inspirationen til kollktionerne tager udgangspunkt i hendes utallige dykkerture i de dybe blå dybder ud for Australiens kyst. Et sted, der står hendes hjerte meget nært.