Omtrækning af perle- og stenkæde i Aarhus & Silkeborg


Nyt liv til dine perler

Er din perlekæde knækket eller er snoren mørnet, så kan vi sagtens trække den om. Over tid vil silkesnoren, som din perlekæde er trukket på, blive lidt løs og mør. En omtrækning kan derfor give din perlekæde nyt liv, og den kan komme til at se ud næsten som ny. Vi kan trække din perlekæde om både med og uden knuder. Vælger du at få lavet en lille knude mellem hver perle, vil det også modvirke, at alle perlerne falder af, hvis perlekæden knækker. I forbindelse med en omtrækning anbefaler vi, at du får renset din perlekæde, så perlerne er rene og fine når de trækkes på den ny silkesnor. At få rengjort perlerne i forbindelse med omtrækning vil give dig det bedste slutresultat. 


Rens og omtrækning af din perlekæde

Billede 1
Perlekæden inden den er blevet renset og trukket om.

Billede 2
Perlekæden er blevet skånsomt renset i perlerens, som plejer perlerne og giver dem deres glans tilbage.

Billede 3
De rensede perler er blevet omtrukket med knuder på en ny silkesnor.

Billede 4
Perlekæden blevet renset om trukket på ny snor og nu klar til brug. 


Omtrækning af stenkæde 

Vi trækker ikke kun perlekæder på ny snor, vi kan også sagtens trække din stenkæde om. Kom ind i forretningen og få et uforpligtende tilbud på at få trukket din perle- eller stenkæde om.   

Omtrækning af armbånd 

Det er ikke kun perle- og stenkæder vi kan trække om. Har du et armbånd, som trænger til en ny snor, så kan vi også sagtens trække det om. Et armbånd kan også trækkes om enten med eller uden knuder alt efter hvad du ønsker.  

Pris på at få omtrukket din perlekæde

 

Uden knuder inkl.

Med knuder

Halskæde

fra 525 kr. fra 795 kr.

Armbånd

fra 345 kr. fra 595 kr.

Priserne er inklusiv rens af dine perler.
Der tages forbehold for prisændringer.

Priserne er inklusiv rens af dine perler.
Der tages forbehold for prisændringer.


Omtrækning af perlekæder i Aarhus og Silkeborg 

I begge vores forretninger tilbyder vi at omtrække din perlekæde, stenkæde eller armbånd. Vi skal bruge cirka 14 dage på at trække din kæde eller dit armbånd om. Har du spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at kontakte pr. telefon eller mail eller komme ind i forretningen i Aarhus eller Silkeborg.