Prisgaranti

Vi lover 100% prisgaranti

Der er 100 % prisgaranti på alle varer på webshoppen, så kan du altid handle trygt på guldsmedboye.dk, falder prisen eller ser du en identisk vare billigere, så udbetaler vi differencen. 

Eksempel: Vor pris inkl. levering er 1.100,-, du finder nu varen til 1.000,- inkl. levering i en anden butik. Kontakt os, så giver vi dig 100,- retur.

Sådan gør du for at bruge prisgarantien:

Har du ikke handlet endnu, så gennemfør blot ordren, og i kommentarfeltet på siden hvor du udfylder adresse skriver du ”Prisgaranti” og indsætter link der dokumentere den billigere pris (se betingelser nedenfor). Så tjekker vi linket og retter pris til inden vi ekspederer ordren og hæver pengene. Hvis ikke vi mener Prisgarantiens betingelser er opfyldt kontakter vi dig.

Du er også velkommen til at ringe til os på 60 13 22 13 / 86 13 64 44 eller sende os en mail. Har du allerede handlet, så send os dokumentation på mail til webshop@guldsmedboye.dk

Betingelser ved prisgaranti:

- Prisen der sammenlignes med skal være total pris, inkl. forsendelse og dansk moms
- Varen skal være på lager/kunne leveres, der hvor du har fundet den billigere i samme størrelse, farve og modelår som du ønsker
- Smykket/uret skal være omfattet af dansk reklamationsret, told og moms
- Dokumentationen skal vise hvor varen kan købes og pris (inkl. dansk moms)
- Prisgarantien gælder 14 dage efter dit køb
- Gælder ikke kø-, og åbningstilbud
- Gælder ikke hvis varen er bestilt specielt hjem til dig/ikke indgår i vor standard udvalg