Reparation af smykker i Aarhus & Silkeborg


Mere end 75 års erfaring med smykkereparationer

Siden 1946 har vi repareret smykker, og har derfor stor erfaring og ekspertise indenfor lige præcis reparation af smykker. Du kan derfor trygt overlade din reparation af dit smykke til os. Vi vil passe godt på dit smykke og på skånsom og smukkeste vis reparere det, så du igen kan bruge det. Vores guldsmede arbejder på vores eget guldsmedeværksted ovenover forretningen i Aarhus. Vores guldsmede foretager nærved alle former for reparationer af smykker. Så hvad enten din ring skal laves om i størrelsen, kæden er knækket, armbåndet skal have en ny lås eller andet, så vil vi gøre alt for at hjælpe dig, så du igen kan bruge dit smykke.   

Reparation af smykker Aarhus 

Bor du i Aarhus eller omegn, så kan du indlevere dit smykke til reparation i vores forretning i Aarhus. Forretningen ligger på Strøget i Aarhus (Søndergade 36A) lige overfor Salling. Vores kompetente personale står klar til at hjælpe dig, og give dig et uforpligtende tilbud på at få repareret dit smykke. Du kan se vores åbningstider her, så du ikke risikere at gå forgæves.  

Reparation af smykker Silkeborg 

Bor du i eller omkring Silkeborg kan du indlevere dit smykke til reparation i vores forretning i Silkeborg (Vestergade 6). Vores dygtige personale i forretningen står klar til at hjælpe dig, og give dig et uforpligtende tilbud på at reparere dit smykke, så du igen kan få glæde af det. Du finder vores åbningstider her.  

Hvad sker der, når jeg skal have repareret mit smykke? 

Når du indleverer dit smykke til reparation hos os, får du en seddel med dig, som kvittering på, at vi har dit smykke inde til reparation. Vi skal som hovedregel bruge 14 hverdage på at reparere dit smykke, men i perioder med travlhed eller ferie, f.eks. omkring jul og i sommerferien, kan der forekomme længere reparationstider.  


Hvad koster det at få repareret mit smykke? 

Vi foretager rigtig mange reparationer, og vi regner selvfølgelig en helt nøjagtig pris til dig på lige præcis den smykkereparation, du skal have lavet. Nedenfor har vi samlet en lille prisguide på nogle af vores mest populære reparationer. 

Lodning af kæde fra 200 kr. 
Polering af et smykke fra 250 kr.  
Ring ændret på størrelse fra 500 kr. 
Limning 150 kr.  

Rhodinering af hvidguldssmykke 

Hvidguldssmykker er ofte rhodinerede. En rhodinering er en overfladebehandling, som med tiden vil blive slidt af. Skal du have poleret din hvidguldsring anbefaler vi, at du også får den rhodineret for at opnå det flotteste resultat. Kom ind i forretningen og få et tilbud på at få rhodineret din ring eller et andet hvidguldssmykke.  

Nye perler til dine smykker 

Har du et par perleørestikker, en perlering eller et perlevedhæng, hvor perlen er blevet mat og kedelig? Perler er et naturligt og organisk materiale og tåler derfor ikke kemikalier eller syre fra kroppen. Men har dine perler været i kontakt med f.eks. creme, parfume, hårlak eller lignende, så kan dine perler miste den smukke perlemorsglans. Man kan forsøge at rense perlerne, men hjælper dette ikke, kan perlen i dit smykke udskiftes. Vi har løse perler i forretningen i flere kvaliteter, former og farver, som kan isættes dit smykke. Tag dit smykke med ind i forretningen, og lad os sammen finde en perle, som kan sættes i dit smykke. 

Omtrækning af perlekæde  

Er din perlekæde eller stenkæde knækket eller er snoren mørnet, så kan vi sagtens trække den om. Over tid vil silkesnoren, som din perlekæde er trukket på, blive lidt løs og mør. En omtrækning kan derfor give din perlekæde nyt liv, og den kan komme til at se ud næsten som ny. Vi kan trække din perlekæde om både med og uden knuder. Du kan læse mere om mulighederne HER.  

Kan man lave en knækket halskæde? 

Måske du har været så uheldig, at din kæde har hængt i et sted eller fået et ryk, og derfor nu er knækket i to dele. Som oftest kan vores guldsmede sagtens reparere din kæde ved at loddede den sammen. Kom ind i forretningen med din kæde, så giver vi dig et uforpligtende tilbud på at få repareret den knækkede halskæde.   

Polering af din ring eller et andet smykke 

Når du køber et smykke, vil det enten være fint blankpoleret eller have en overfalde. Når du bruger smykket, kan det ikke undgås, at det vil få ridser og brugsspor. Hvis du gerne vil have, at dit smykke igen skal se ud som nyt, så kan vi polere sit smykke, så det igen fremstår blankt og skinnende eller lave overfalde på smykket. Kom ind i forretningen og få et tilbud på at få poleret din ring eller et andet smykke, så det igen ser ud næsten som nyt.  

Skal din ring laves mindre eller større? 

Dine fingre kan ændre sig hele livet, og derfor kan du godt få brug for at få lavet din ring om i størrelse. Måske din fingre er blevet mindre og du derfor har brug for at få lavet din ring mindre. Din fingre kan også være blevet større og din ring skal derfor tilsvarende laves større. Du kan også have arvet en ring og den skal derfor nu tilpasses i størrelsen, så du kan passe den. De fleste ringe kan ændres i størrelse og vi giver dig gerne et tilbud på at lave din ring enten større eller mindre.  

Eftersyn af ringe med diamanter og ædelstene 

Har du en ring, hvor i, der er fattet en diamant eller en ædelsten, så anbefaler vi, at du en gang om året får tjekket fatningerne, så du ikke pludselig står i den uheldige og ærgerlige situation at have mistet en eller flere stene. Ringe er udsat for dagligt slid, og de små fatninger, som fastholder stenen, bliver løbende slidt, og vil med tiden skulle forstærkes. Kom ind i forretningen og få et tilbud på at få efterset dine ringe. Vurderer guldsmeden, at der er fatninger, som skal udskiftes eller forstærkes, så vender vi tilbage med et tilbud på denne reparation. Har du andre smykker med diamanter og/eller ædelstene, kan det også være en god ide at få efterset disse, men det er især vigtigt med dine ringe, da disse ofte er udsat for et større slid end dine andre smykker.

Batteriskifte i dit ur 

Er dit ur gået i stå og mangler et nyt batteri? Vi skifter gerne dit batteri i uret. Aflever dit ur mandag, onsdag eller fredag inden kl. 12 og hente det igen senere samme dag. Det koster 95 kr. at få et nyt batteri i dit ur. Du skal dog være opmærksom på, at vi ikke har mulighed for at trykteste dit ur.