Betal med Scalepoint eGavekort

Har uheldet været ud og du har fået stjålet dine smykker, så har du måske fået et Scalepoint eGavekort, som du kan bruge til at anskaffe nye smykker.  


Scalepoint eGavekortet kan du naturligvis anvende i begge vores forretninger og online. Dit Scalepoint eGavekort gælder til hele vores sortiment i vores to forretninger og online. Dog ikke til kampagnevarer, nedsatte varer, tilbud, specialfremstillinger og reparationer. Medbring dit eGavekort i den forretning, hvor du ønsker at indløse det. Ønsker du at indløse dit eGavekort online, så læs nedenfor, hvordan du gør.   

Sådan indløser du dit eGavekort online 

Læg den eller de varer i din indkøbskurv, som du ønsker at købe med dit Scalepoint eGavekort. Vær dog opmærksom på, at dit Scalepoint e-Gavekort ikke kan bruges på nedsatte varer og ikke kan benyttes i kampagneperioder, hvor der gives rabat. Udfyld alle nødvendige felter i kassen og indtast din Scalepoint eGavekort-kode i kommentarfeltet. Koden skal IKKE indtastet i "Anvend rabatkode"-feltet. Betal med enten kort eller mobilepay og gennemfør købet. Vi trækker ikke pengene på din konto, men reservere det fulde beløb. 

Vilkår og betingelser  

  • eGavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato.
  • eGavekortet kan anvendes i Guldsmed Boyes fysiske forretninger samt online på www.guldsmedboye.dk.
  • eGavekortet gælder hele Guldsmed Boyes sortiment, men kan ikke benyttes til køb af tilbuds- og kampagnevarer og kan ikke kombineres med andre rabatter/rabatordninger. Desuden Kan eGavekortet ikke anvendes til specialbestillinger og reparationer. 
  • eGavekortet udstedes af Scalepoint på vegne af Guldsmed Boye.
  • eGavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.  
  • Smykker og/eller ure købt med et Scalepoint eGavekort kan ikke returneres eller ombyttes.