Ankelkæder

Bliver sommerklar med en fin ankelkæde fra Guldsmed Boye 

Ankelkæde, ankelrem eller anklet - kært barn har mange navne. Men uanset hvad du kalder den populære kæde til anklen, så er det den perfekte accessoires at gå sommeren i møde med. Ankelkæden er fodens og anklens svar på et armbånd og især i sommerhalvåret er det et meget populært smykke. En ankelkæde er både fin at bære til de kortere bukser, som viser anklen, en kjole, nederdel eller shorts. Kort sagt er ankelkæder den perfekte sommer-accessories og kan nærmest være et symbol på sommer og sol. Men er du virkelig med på moden, så kan ankelkæden også bruges udenpå en fin strømpe. På den måde kan du også bruge din ankelkæde om vinteren eller bare når det er for koldt til at have bare ben.    

Stort udvalg af ankelkæder online 

Hos Guldsmed Boye finder du ankelkæder i sølv og i flere fine designs. Her på siden finder du således både fine og enkle kæder, men også ankelkæder med små sten, som gør ankelkæden ekstra feminin. Du kan også kombinere flere ankelkæder i forskellige designs og på den måde skabe din helt egen stil. Tag et kig her på siden og find en ankelkæde, som du både kan bruge til hverdag til sneaks eller til fest med pumps. 

Find din næste ankelkæde online hos Guldsmed Boye 

Som altid er det forbundet med mange fordele for dig at handle online hos Guldsmed Boye. Hos os er du garanteret god kvalitet, da vi kun forhandler ankelkæder, som lever op til vores kvalitetskrav. Bestiller du en ankelkæde hos modtager du den selvfølgelig i en fin æske, og er det til en gave, så pakker vi den pænt ind, så den er lige klar til at blive givet væk. Vi sendeer til hele Danmark med PostNord og hvis ankelkæden alligevel ikke var noget for dig, eller modtageren af gaven, så kan du omkostningsfrit returnere den til os. Du kan selvfølgelig også altid returnere smykket i en af vores to forretninger eller hos en af de over 300 guldsmede, som er medlem af Danske Guldsmede Og Urmageres (DGU) landsdækkende bytteservice. Du kan læse mere om levering og returnering under vores handelsbetingelser. Du kan således nemt og sikkert bestille på vores webshop, og er du i tvivl om noget, kan du kontakte os på mail eller telefon. 

Vis mere Vis mindre

Varer 1-20 af 44

Stigende
Side
pr side