Armbånd

Armbånd er et populært smykke til både kvinder, mænd og børn. Du kan bære dit armbånd alene, men det er også meget moderne til kvinder og mænd at bære flere armbånd sammen, og på den måde skabe sin egen personlige stil. Hvad enten du er på jagte efter et armbånd, som skal sidde alene eller kombineres med andre, så finder du det her hos os.  

Søger du et forgyldt armbånd eller et armbånd i ægte sølv?  

Du finder begge dele hos os. Så hvad enten du søger et armbånd i sølv eller forgyldt sølv, så finder du det her på siden. Alle vores armbånd er i ægte materialer, så du ikke behøver at være bekymret for at udvikle allergi. Vi har også et stort sortiment af både guldarmbånd, hvidguldsarmbånd og armbånd i rosaguld. Når du vælger et armbånd i ægte guld behøver du ikke at bekymre dig om, at guldet bliver slidt af, hvilket desværre vil ske med tiden, hvis du vælger et armbånd i forgyldt sølv. Vi fører mange af de populære brands, så her finder du både Georg Jensen armbånd, Ole Lynggaard armbånd, Stine A armbånd, Hultquist armbånd og Dulong armbånd. Er der et specifikt armbånd du leder efter, men ikke kan finde på vores side, så er du altid velkommen til at kontakte os, så vil vi undersøge om vi kan bestille det hjem til dig.  

Stort udvalg af farvede perlearmbånd og hvide perlearmbånd 

Hvis du gerne vil have et armbånd, som ikke blot er en lænke, så har vi også armbånd med sten og armbånd med perler. Perlearmbånd er rigtig søde og feminine med de hvide perler, som især passer godt til sommerens kjoler. Armbånd med farvede sten er også et stort hit, og hos os finder du også et stort udvalg af populære tynde armbånd med forskellige sten- og perletyper i flere farver. Mange mixer og matcher flere armbåndstyper, så de passer til outfittet og deres personlige stil.  

Armbånd med charms og armbånd med vedhæng 

Hos os finder du også et bredt sortiment af armbånd med forskellige charms og vedhæng. Nogle hænger ned fra armbåndet mens andre sidder integreret i lænken. Måske et fint hjertearmbånd kunne være en gaveide til kæresten? Et armbånd med hjerte vil være en klassisk kærlighedsgave til hende du elsker. Du kan også vælge et armbånd med en diamant eller en ædelsten, som kan funkle på di håndled. Vi har også flere typer af armbånd med kugler og små plader, som også er en fin og diskret detalje til et armbånd. 

Vis mere Vis mindre

Varer 1-20 af 487

Faldende
pr side