Armbånd

Armbånd er et populært smykke til både kvinder, mænd og børn. Du kan bære dit armbånd alene, men det er også meget moderne til kvinder og mænd at bære flere armbånd sammen, og på den måde skabe sin egen personlige stil. Hvad enten du er på jagt efter et armbånd, som skal sidde alene eller kombineres med andre, så finder du det her hos os.  

Armbånd til kvinder 

Vi har et stort udvalg af armbånd til kvinder i mange forskellige stilarter og designs. Både de enkle og klassiske lænkearmbånd, men også de mere moderne og iøjnefaldende perle- og stenarmbånd. Her på siden finder derfor armbånd, som både egner sig til hverdag og fest. Vi har armbånd i flere længder, så du næsten med garanti kan finde et armbånd, der passer til dit håndled. Selvom du her på siden finder mange forskellige armbånd, så har vi et langt større udvalg i vores forretninger, så bor du i nærheden, så kom ind fordi og se de mange fine armbånd til kvinder i vores forretning i Aarhus og Silkeborg.  

Søger du et forgyldt armbånd eller et armbånd i ægte sølv?  

Du finder begge dele hos os. Så hvad enten du søger et armbånd i sølv eller forgyldt sølv, så finder du det her på siden. Alle vores armbånd er i ægte materialer, så du ikke behøver at være bekymret for at udvikle allergi. Vi fører mange af de populære brands, så her finder du både Georg Jensen armbånd, Ole Lynggaard armbånd, Stine A armbånd, Hultquist armbånd og Dulong armbånd. Er der et specifikt armbånd du leder efter, men ikke kan finde på vores side, så er du altid velkommen til at kontakte os, så vil vi undersøge om vi kan bestille det hjem til dig.  

Stort udvalg af farvede perlearmbånd og hvide perlearmbånd 

Hvis du gerne vil have et armbånd, som ikke blot er en lænke, så har vi også armbånd med stene og armbånd med perler. Perlearmbånd er rigtig søde og feminine med de hvide perler, som især passer godt til sommerens kjoler. Armbånd med farvede stene er også et stort hit, og hos os finder du også et stort udvalg af de populære tynde armbånd med forskellige sten- og perletyper i flere farver. Mange mixer og matcher flere armbåndstyper, så de passer til outfittet og deres personlige stil.  

Armbånd med charms og armbånd med vedhæng 

Hos os finder du også et bredt sortiment af armbånd med forskellige charms og vedhæng. Nogle hænger ned fra armbåndet mens andre sidder integreret i lænken. Måske et fint hjertearmbånd kunne være en gaveide til kæresten? Et armbånd med hjerte vil være en klassisk kærlighedsgave til hende du elsker. Du kan også vælge et armbånd med en diamant eller en ædelsten, som kan funkle på håndleddet. Vi har også flere typer af armbånd med kugler og små plader, som også er en fin og diskret detalje til et armbånd.   

Vis mere Vis mindre

Varer 1-20 af 816

Stigende
pr side