Guldarmbånd

Armbånd i guld til kvinder

Et guldarmbånd går aldrig af mode og er en ægte klassiker i smykkeskrinet. Et armbånd i guld kan både bruges til hverdag og fest og af kvinder i alle aldre. Et guldarmbånd er dog ikke bare et guldarmbånd - det kan se ud på mange måder og findes i mange designs. Her på siden finder du et stort udvalg af armbånd i guld til kvinder, men i vores forretninger har vi et endnu større udvalg. Så er der et bestemt guldarmbånd du søger, så kom enten ned forbi en af forretningerne eller kontakt os, så undersøger vi mulighederne for at levere det til dig.

Alt fra tynde guldarmbånd til massive guldarmbånd

Hvad enten du er på udkig efter tyndt guld armbånd, et guld armbånd kæde eller et guld armbånd lænke, så finder du det hos os. Vi har både de helt spinkle og tynde guldarmbånd, som er fine og diskrete til de kraftige lænker i guld, som vil gøre dig bemærket på dit håndled. Armbåndene i guld er selvfølgelig flotte at bruge enkeltvis, men det er også meget moderne at kombinere flere armbånd i guld for på den måde at skabe sin helt egen unikke og personlige stil. Måske du allerede har et guldarmbånd hjemme i smykkeskrinet eller har arvet et? Det kan give nyt liv til et armbånd at kombinere det med et andet for på den måde at gøre det mere moderne og tidssvarende. Tag et kig her på siden og find dit guldarmbånd eller kom ind i en af vores to forretninger, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

Guld armbånd i 14 karat og 18 karat

Vi har både guldarmbånd i almindeligt gult guld eller rødguld, som det også kaldes, og hvidguld. De guldarmbånd, som vi forhandler, er primært i 14 karat og 18 karat guld, men vi har også et lille udvalg af guldarmbånd i 8 karat. Vi anbefaler altid, at du vælger et guldarmbånd i enten 14 karat eller 18 karat guld, da disse holder sig pænere ved brug og er mere slidstærke end et armbånd i 8 karat guld er.

Guld armbånd med perler og diamanter

Et guldarmbånd behøver ikke kun være et klassiske kæde- eller lænkearmbånd, men kan også være prydet med både diamanter, perler og ædelstene. Det giver et mere eksklusivt, feminint og pyntet udtryk til guldarmbåndet. Et guldarmbånd med glitrende diamanter, flotte perler eller farverige ædelstene kan virkelig være med til at tilføje noget ekstra til dit outfit.

Vis mere Vis mindre
Filtrering

Varer 1-20 af 91

Faldende
pr side