Armringe

Du har sikkert op til flere armbånd, men har du en armring? Selvom det er et smykke til håndleddet, så giver en armring et helt andet udtryk end et armbånd. Du tænker måske på en armring som et lidt kluntet smykke, som er relativt stort og ofte i vejen på din arm. Det kan en armring, som er lavet uden lås eller en åbning også ofte være, da den skal være stor nok til at kunne komme hen over hånden. I dag laves langt de fleste armringe enten med en lås eller en åbning, så de ikke behøver kunne komme hen over hånden, men kan sættes direkte på dit håndled. Det betyder, at omkredsen på armringen kan være meget mindre og derfor sidder armringen bedre på din arm. I begge vores forretninger og her på vores webshop finder du flere typer armringe i både sølv og guld.   

Armring i guld og sølv 

Hvad enten du er på jagt efter en armring i sølv eller guld, så finder du det hos os. Vi har flere typer armringe i både sølv, forgyldt sølv og guld. Så hvad enten du gerne vil have en helt klassisk og enkel armring eller en lidt mere pyntet og anderledes armring, så finder du det hos os. Mange af vores armringe i guld kommer med diamanter og ædelsten. Især de mange fine armringe fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er populære og noget helt specielt i deres formsprog. Vi har flere modeller af armringe. Både dem, som er åbne og måske lidt ovale, dem med en lås og dem, som skal hen over hånden. De ovale armringe er ofte populære, da de er nemme at få på og behagelige at gå med. De lægger sig nemlig lidt mere ind til håndleddet, hvilket gør, at armringen ikke så ofte er i vejen i din dagligdag.

Georg Jensen Torun armring 

Torun armringen fra Georg Jensen er en klassiker og stadig meget populær. Det er Vivianna Torun Bülow-Hübe, der har designet armringen og resten af Torun smykkeserien. Det gjorde hun tilbage i 1968, men designet og formsproget er klassisk og dermed stadig populært. Torun smykkerne fra Georg Jensen skal med sine to halvdele, der forener hinanden symbolisere ægte kærlighed. Samtidig symboliserer smykkerne den energi, der binder elskende sammen, og gør dem stærkere, end de nogensinde kunne være hver for sig. Denne symbolik gør også et Torun smykke til en oplagt gaveide til én du elsker. Georg Jensen Torun armringen findes både i sølv og i guld og i en kombination af de to materialer. Enkelte af armringene laves også med diamanter i det lille led ved låsen.  

Vis mere Vis mindre

Varer 1-20 af 48

Stigende
Side
pr side