Børnesmykker

Smykker er ikke kun forbeholdt voksne. Her på siden finder du et fint udvalg af smykker, som er specielt til børn. Motiverne er søde, legende og finurlige, så der er ingen tvivl om, at de henvender sig til børn. Alle vores børnesmykker er i sølv, guld eller forgyldt sølv. Tag et kig her på siden eller besøg os i én af vores to forretninger og find børneøreringe, børnehalskæder og børnearmbånd.  

Smykker til børn i fine designs 

Find et fint smykke til de yngste i din familie eller vennekreds. Et børnesmykke er den perfekte gave til barnet og det vil helt sikkert bringe glæde. Vi har smykker til børn i både sølv og guld og flere af dem med søde designs i børnehøjde. Smykkerne er specialdesignet til børn og mange af dem er derfor både legende og farverige i deres stil. Vi har flere fine børneøreringe, børnehalskæder og børnearmbånd med hjerter, sommerfugle, blomster mm. Lige nu er især børnesmykker med enhjørning populære. Flere af børnesmykkerne er også med farvet emalje og/eller glitrende zirkonia. Mange børnesmykker kan købes som sæt, hvis barnet både skal have halskæde, armbånd og/eller øreringe.  

Børneøreringe 

Har barnet fået huller i ørerne, så er det en stor dag, når de første øreringe skal vælges. Tag barnet med på råd og lad barnet selv vælge blandt vores udvalg af øreringe til børn. Det plejer at være en stor oplevelse for barnet selv at kunne vælge sine øreringe. Du kan også overraske barnet med et par søde ørestikker, som kan komme i, når tiden er inde til, at de øreringe, som blev skudt i, kan tages ud. Vi har mange fine øreringe, som er designet til børn med fine og farverige motiver, som regnbuer, dyr og blomster. Mange af dem er pyntet med farverig emalje og glitrende zirkonia så der ingen tvivl er om, at der er tale om smykker til børn. Vi har både ørestikker til børn og hængeøreringe til børn.  

Børnehalskæde 

Det første smykke et barn får er ofte en børnehalskæde eller et børnearmbånd. Det er normalvis ikke et smykke barnet har på til hverdag, men et smykke, som bliver brugt til særlige anledninger. Forær barnet en sød børnehalskæde til jul eller fødselsdag, det vil helt sikkert bringe glæde. Vi har mange fine halskæder til børn med søde vedhæng med f.eks. en panda, en blomst eller en enhjørning. Har barnet en yndlingsfarve er det oplaget et vælge en børnehalskæde, som har emalje eller zirkonia i den farve. 

Vis mere Vis mindre

Varer 1-20 af 230

Stigende
pr side