Efterårssmykker

Det er blevet efterår og tid til at finde efterårsgarderoben frem. Kombiner dine tykke striktrøjer med mere voluminøse smykker, som giver kant og personlighed til dit outfit. Vi har her på siden samlet alle vores efterårsfavoritter, som med garanti vil matche dit efterårslook. Brug smykkerne enkeltvis eller kombiner flere for et mere stacked look. Det er især rigtig pænt at kombinere flere armbånd på den samme arm, da det skaber fylde og derfor ikke forsvinder på armen på samme måde, som et enkelt og diskret armbånd kan. Eller vælg en karakteristisk armring, som på samme måde vil give kant til dit outfit.  

Efterårets smykkenyheder    

Vi har fået en masse skønne smykkenyheder hjem og vi får løbende flere, så hold øje i vores nyhedskategori eller følg med på Instagram, hvor vi poster flere af de flotte nyheder. Smykker med farvede sten er stadig en klar tendens og vi har modtaget de flotteste smykker med klare flotte sten i de mest fantastiske farver. Især lilla og mørkegrøn er modefarver i både tøj- og smykkeverden dette efterår.  

Forgyldte smykker til dit efterår 

Er du også helt vild med forgyldte smykker? Vi får løbende rigtig mange flotte smykker hjem i forgyldt sølv. Tag et kig og find dine næste øreringe, halskæde eller ring i forgyldt sølv, som vil fuldende dit efterårsoutfit. Vi har selvfølgelig også rigtig mange smykker i guld, hvis du ikke er til forgyldte smykker. Så tag et kig og find dit næste smykke i enten 14 karat eller 18 karat guld.  

Vis mere Vis mindre

Varer 1-20 af 78

Stigende
pr side