Forlovelsesringe

Går du med tanker om at stille kvinden i dit liv det store spørgsmål? Fri til hende med en smuk forlovelsesring i guld, hvidguld eller rosaguld med diamanter. Find forlovelsesringen, som vil gøre din kæreste lykkelig og give dig sit ja for livet.

Hvilken type forlovelsesring?

En forlovelsesring kan se ud på mange måder, og der er ingen regler for, at en forlovelsesring skal se ud på en bestemt måde. Dog er der mange, som forbinder solitaireringen med forlovelse, men er du og/eller din kæreste ikke til denne ringtype, hvor diamanten sidder i en høj fatning, er der intet i vejen for at vælge en anden type ring. Det vigtigste når du skal vælge en forlovelsesring er, at du vælger en ring, som vil passe til din kæreste og hendes stil. Hos os finder du et stort udvalg af ringe, som kan bruges som forlovelsesring. Tag et kig her på siden, hvor vi har samlet et lille udvalg af forlovelsesringe eller besøg os i forretningen i Aarhus eller Silkeborg, hvor vi har et langt større udvalg, og gerne hjælper dig med at finde den helt perfekte forlovelsesring.

Hvordan vælger man forlovelsesringen?

Du har besluttet dig for, at du gerne vil fri til din partner og vil selvfølgelig gerne finde den helt perfekte ring til hende. Men hvordan finder man lige den ring, hun bedst kan lide? Her er nogle punkter, du med fordel kan forholde dig til, når du skal vælge forlovelsesringen.

  • Hvilken stil har din kæreste? Feminin, sporty eller klassisk? Går hun i feminint tøj med f.eks. blomster og blonder, vil hun måske foretrække en forlovelsesring, som også er feminin i udtrykket. Er hendes tøjstil derimod mere klassisk, vil hun måske foretrække en enkel forlovelsesring uden for mange pyntede detaljer.
  • Hvilke andre smykker har din kæreste? Har hun primært smykker i guld, sølv eller rosaguld? Dette kan være en indikator for, hvilket ædelmetal forlovelsesringen skal være i.
  • Hvad laver din kæreste til daglig? Forlovelsesringen er en ring hun skal have på hver dag i mange år, og det er derfor vigtigt, at den passer til hendes livsstil. Er hun meget aktiv kan det være en fordel at vælge en ring helt uden sten eller med sten, som ligger nede i ringen, da de så er bedre beskyttede.

Hvor meget skal en forlovelsesring koste?

Der er ingen regler for, hvor meget en forlovelsesring skal koste. I USA har der dog været en uskreven regel om at forlovelsesringen skal koste tre gange mandens månedsløn og måske du også har hørt dette? Men i Danmark er der altså ingen regler for, hvor meget forlovelsesringen skal koste. Prisen er nemlig langt fra det vigtigste, når du skal vælge en forlovelsesring til din udkårne. Det er langt vigtigere, at du finder en ring, som i stil og udtryk passer til din kommende forlovede, og hun kan fornemme, at du har valgt den ring, som du synes passer lige præcis til hende. Vi hjælper dig med at finde lige den ring, som i både stil, udtryk og pris matcher det du søger.

Hvad er forskellen på en forlovelsesring og en vielsesring?

Forlovelsesringen er et symbol på frieriet, mens vielsesringen er et symbol på ægteskabet. Der har været tradition for, at manden vælger en diamantring at fri til kvinden med, og at parret efterfølgende vælger et sæt vielsesringe i guld uden sten. Kvinden har derfor to ringe – en forlovelsesring og en vielsesring, mens manden har en ring, vielsesringen. I dag følger alle dog langt fra denne tradition, da man oftere vælger forlovelsesring og/eller vielsesringe efter hvad man bedst kan lide og ikke efter hvad traditionen foreskriver.

Forlovelsesringen - en ring til at fri med

Forlovelsesringen er den ring du bruger, så du skal fri til din kæreste. Du kan naturligvis sagtens fri til din kæreste uden en ring, men der er tradition for, at manden går på knæ for kvinden med en ring, som skal symbolisere, at hun har sagt ja til at gifte sig med dig. Når du har taget valget om at fri til din kæreste, så hjælper vi dig med at finde lige den forlovelsesring, som vil sikre dig hendes ja.

Kan man bruge sin forlovelsesring som vielsesring?

Det korte svar er ja. Det er kun jer, som bestemmer, om forlovelsesringen også kan bruges som vielsesring. Nogle par vælger, at kvindens forlovelsesring også skal agere vielsesring, og ringen symboliserer derfor både forlovelsen og vielsen. Hvis I ønsker det, kan vi på værkstedet polere forlovelsesringen inden jeres bryllup, så den igen fremstår næsten som ny, når I til vielsen skal udveksle ringe.

Kan man bytte forlovelsesringen?

Ja, vi bytter selvfølgelig gerne forlovelsesringen, hvis du har købt den hos os eller hos en af de andre guldsmede, som er medlem af den landsdækkende bytteservice. Du skal dog være opmærksom på, at vi ikke kan tilbyde denne service, hvis du har taget forlovelsesringen i brug.

Hvilken hånd bruges forlovelsesringen på?

I Danmark er der tradition for, at forlovelsesringen bæres på venstre hånd og vielsesringen på højre hånd. Det er dog helt op til jer, hvor I synes forlovelsesringen skal sidde.

Forlovelsesring Aarhus & Silkeborg

Her på siden har vi samlet et udvalg af forlovelsesringe, men i vores forretning i enten Aarhus eller Silkeborg finder du et langt større udvalg. Så bor du i nærheden af Aarhus eller Silkeborg og er på jagt efter en forlovelsesring, så besøg os gerne i en af vores forretninger, hvor vores faguddannede personale står klar til at hjælpe dig med at finde den helt perfekte ring at fri til din kæreste med.

Vis mere Vis mindre

Varer 1-20 af 92

Stigende
pr side