Georg Jensen - Aurora

Aurora smykkerne fra Georg Jensen funkler som stjerner på nattehimlen. Georg Jensen har lavet denne smukke Aurora kollektion, hvor de smukkeste diamanter er i centrum. Aurora fra Georg Jensen er tidløse og klassiske diamantsmykker i 18 karat guld og 18 karat hvidguld. Georg Jensen forener æstetik med helt enestående håndværk i Aurora diamantkollektionen. Diamanten er et evigt symbol på kærligheden og et diamantsmykke fra Aurora kollektionen vil derfor være en smuk kærlighedserklæring til hende du holder allermest af. Forær hende et Aurora smykke fra Georg Jensen i morgengave eller bryllupsgave som en smuk kærlighedserklæring. Den populære smykkeserie fra Georg Jensen indeholder smukke Aurora ringe, Aurora ørestikker og Aurora halskæder.

Georg Jensen Aurora smykker

I romersk mytologi er Aurora morgenrødens gudinde. Hver morgen fornyer Aurora sig selv og flyver over himlen og bebuder morgenen og lysets ankomst. Den smukke diamantkollektion er opkaldt efter denne romerske gudinde – lysets budbringer. Aurora smykkerne fra Georg Jensen er indbegrebet af Georg Jensens designstil, hvor det nordiske, enkle og minimalistiske designudtryk skinner tydeligt igennem. De eksklusive øreringe, ringe og halskæder signalerer stil og elegance og passer til hvert et outfit og anledning. Bær Aurora smykkerne enkeltvis eller kombiner flere af de funklende diamantsmykker for at skabe dit helt eget udtryk.

Georg Jensen Aurora øreringe

Aurora kollektionen fra Georg Jensen indeholder flere forskellige typer af øreringe. Tag et kig på de klassiske Aurora ørestikker i enten guld eller hvidguld, hvor flere brillantslebne diamanter skinner om kap i midten af den diskrete ørestik. Aurora ørestikkerne fra Georg Jensen kan bruges både til hverdag og til fest, da de kan styles op og ned ved at sammensætte dem med andre smykker. Kombiner dem med andre Aurora smykker fra Georg Jensen eller sammensæt dem med nogle helt andre smykker. Aurora kollektionen indeholder også flere Aurora ear crawlers, som er designet til at følge den nederste del af øreflippens form. Dette skaber et unikt udtryk, som er lidt anderledes end hvad man ellers er vant til at se.

Georg Jensen Aurora ring

Georg Jensen har skabt flere Aurora ringe, som alle er unikke og eksklusive i deres udtryk. Fælles for Aurora ringene fra Georg Jensen er, at diamanten er i centrum. Aurora ringen er designet således at diamanten funkler på smukkeste vis, og der sidder diamanter hele vejen rundt i Aurora ringen. Der findes to forskellige Aurora ringe, men begge har diamanter hele vejen rundt og er enkle og klassiske i deres udtryk.

Georg Jensen Aurora halskæde

Aurora halskæden fra Georg Jensen laves i både guld og hvidguld. I den fin kæde hænger et diskret rundt vedhæng, hvor midten er paveret med funklende diamanter. Aurora halskæden er enkle og klassisk i sit udtryk og vil passe til det meste.

Vis mere Vis mindre
Filtrering

2 varer

Stigende
pr side