Georg Jensen - Fusion

Georg Jensens Fusion smykkerne er klassiske, tidløse og stringente i deres formsprog. Fusion fra Georg Jensen er et eksklusivt puslespil, som giver dig mulighed for at sammensætte det smykke, som bedst udtrykker hvem du er. Der er uendeligt mange kombinationer af Fusion ringe, Fusion øreringe og Fusion vedhæng. Georg Jensen Fusion smykker laves i 18 karat guld, hvidguld og rosaguld samt både med og uden diamanter. Fusion er en smykkekollektion, som du har for livet og som kan udvikle sig sammen med dig. Fejr livets store begivenheder med en tilføjelse til din samling af Fusions smykker fra Georg Jensen.

Georg Jensen Fusion smykker

Georg Jensen lancerede Fusionsringene i 2000. Det er designeren Ninna Koppel, som står bag det klassiske og minimalistiske design, hvor du kan sammensætte din egen helt unikke ring. Ninna Koppel var oprindeligt tekstildesigner og uddannet fra Københavns Kunsthåndværkerskole. Hun begyndte at arbejde for Georg Jensen i 1980’erne og er meget berømt for sine smykkedesigns. Ikke mindst Fusion ringene for Georg Jensen.

Georg Jensen Fusion halskæde, øreringe mm.

I 2009 blev kollektionen af Fusion smykker fra Georg Jensen udvidet til også at indeholde vedhæng, øreringe og armring. Kollektionen tager selvfølgelig stadig udgangspunkt i det oprindelige design af Ninna Koppel og Fusion vedhænget, Fusion armringen og Fusion øreringene passer derfor helt perfekt til Fusion ringene. Her på siden finder du flere af de populære Fusion halskæder, Fusion vedhæng og Fusion ørestikker. Kombinationerne og variationerne af Fusion smykkerne er mange og finder du ikke lige det Fusion smykke, som du gerne vil have, så kontakt os endelig, så undersøger vi mulighederne for at bestille det hjem til os.

Georg Jensen Fusion ringe

Vi forhandler kun Georg Jensen Fusion ringe i vores forretning i Silkeborg. Du kan derfor ikke købe Fusion ringene fra Georg Jensen online. Kom gerne ind i forretningen i Silkeborg og sammensæt din helt unikke Fusionsring. Med Fusion ringe kan du sammensætte flere ringe som et lille puslespil, og på den måde skabe sin egen helt unikke ring. Fusionsringene laves i både 18 karat hvidguld, 18 karat guld og 18 karat rosaguld. Du kan også få dem både med og uden diamanter. Når du skal sammensætte din Fusion ring skal du vælge to endering, og hvis du vil, også en midterring. Kombinationsmulighederne er mange og du finder Fusion ringe som både er paveret med brillanter, sorte diamanter, rubiner, pink og blå safirer og smaragder.

Vis mere Vis mindre
Filtrering

18 varer

Stigende
pr side