Georg Jensen - Moonlight Grapes

Moonlight Grapes kollektionen er inspireret af Georg Jensens klassiske originale værker fra 1920erne. Smykkerne er således skabt i en tid præget af elegance, artniveau stilen og det ekstravagante. Designet til Moonlight Grapes smykkerne udspringer fra en vindrueklase, deraf navnet Grapes. Den ikoniske smykkekollektion er en af de mest populære fra Georg Jensen og kollektionen bliver løbende udbyggetDa serien blev lanceret indeholdt den kun de klassiske smykker med vindrueklaser. Den dag i dag består serien både af de klassiske smykker med en enkelt eller flere vindrueklaser, men der er også tilføjet mere minimalistiske og skulpturelle smykker, som en interpretation af vindrueklasen.  

Stort udvalg af Moonlight Grapes fra Georg Jensen 

Over årene har Moonlight Grapes smykkekollektionen vokset sig stor og serien består således af flere typer øreringe, ringe, armbånd, halskæder og armringe i både sterlingsølv og 18 karat guld. Kollektionen indeholder således noget for alle kvinder og personligheder. Hvad enten du er vild med de store drueringe eller mere er til det enkle, så finder du det i kollektionen. Smykkernes enkelhed gør det muligt at kombinere dem på kryds og tværs. Du kan også sætte dem sammen med andre smykker fra Georg Jensen eller de smykker, som du allerede har i smykkeskrinet.  

Køb Moonlight Grapes smykker online 

Hos Guldsmed Boye er vi vilde med Moonlight Grapes fra danske Georg Jensen. Som officiel forhandler af Georg Jensen kan du enten finde dit nye Moonlight Grapes smykke online eller komme ind i forretningen i Silkeborg og prøve smykkerne på. Dit smykke leveres selvfølgelig i en original æske fra Georg Jensen og skal smykket bruges til gave, så sætter vi byttemærke på og pakker det pænt ind, så den er lige klar til at blive givet væk.    

Vis mere Vis mindre
Filtrering

Varer 1-20 af 52

Stigende
Side
pr side